«Έχει το απρόβλεπτο στοιχείο στο παιχνίδι της η Βίκινγκουρ» (βίντεο)

Οι δηλώσεις του Βάλντας Νταμπράουσκας για τον αυριανό αγώνα με την Βίκινγκουρ, για την 1η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Για τον Γιόβετιτς: «Είναι μία μεγάλη μεταγραφή για μας, ανεβάζει την Ομόνοια επίπεδο αλλά και το κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι παράδειγμα προς μίμηση στην προπόνηση. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμος, έκανε προπονήσεις με ομάδες του εξωτερικού, είναι άριστος επαγγελματίας, σχεδόν έτοιμος για ν’ αγωνιστεί. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και ως ενιάρι και δεκάρι και στα άκρα. Είναι ιδιοφυής, έξυπνος παίκτης, σημασία έχει ότι θα προσφέρει. Δεν τον υπολογίζω για μία συγκεκριμένη θέση».

Για αγωνιστικά νέα: «Στο 90% ο Μπέζους, προπονείται με την ομάδα. Μετά τη διακοπή θα μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε. Ο Μουσιαλόφσκι προπονείται ατομικά, για τον Σεμέδο υπάρχει καθημερινή βελτίωση».

«Είναι δύσκολο ν’ απαντήσω για το format της διοργάνωσης, είναι κάτι νέο. Ασφαλώς και διαβάσαμε όλες τις αναλύσεις, η πραγματικότητα όμως μπορεί να είναι κάπως διαφορετική. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρώτο μας ματς, φυσιολογικό το rotation, είναι δύο ματς σε 3 μέρες. Για το αυριανό ματς ακόμη κάνουμε σκέψεις με το πώς θ’ αγωνιστούμε. Κοιτάζουμε λίγο με την άκρη του ματιού μας το ματς της Κυριακής».

«Η Βίκινγκουρ είναι από τις κορυφαίες στη χώρα της. Κερδίζει συνήθως τους αγώνες της, έχει συνεχόμενες επιτυχίες. Έχει αρκετούς νέους, γρήγορους έχουν το απρόβλεπτο στοιχείο στο παιχνίδι τους. Εμείς θα πρέπει να μην δίνουμε εύκολες φάσεις στον αντίπαλο. Ο αγώνας αύριο εξαρτάται και από το πόσο καλά θα παίξουμε εμείς. Ν’ αναδείξουμε τις δυνατότητες μας. Δημιουργούμε ευκαιρίες, τους λέω πάντα ν’ απολαμβάνουν το ματς, χωρίς να βλέπουν το σκορ. Θέλουμε να το απολαύσουμε, να μην έχουμε πίεση και όλοι μαζί με την ενέργεια του κόσμου να τα δώσουμε όλα».

Η πρώτη του τοποθέτηση:

«Είναι το πρώτο μας ματς στη League Phase. Είμαστε ενθουσιασμένοι, περιμένουμε το ματς, καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για μαγική βραδιά για την Ομόνοια και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο