Η πιο ιστορική ώρα έφτασε!

Η Πάφος αντιμετωπίζει την Πετροκούπ στην Μολδαβία για την 1η αγωνιστική του League Phase στο Κόνφερενς Λιγκ. Σέντρα στις 22:00, live από το Sportime.

Αυτή θα είναι η πιο ιστορική ώρα για τους γαλάζιους. Θα ακούσουν τον ύμνο του Κόνφερενς Λιγκ και θα παίξουν για πρώτη φορά σε κύρια φάση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το αξίζουν γιατί έκαναν καλά προκριματικά και τώρα ρίχνονται στην μάχη όχι απλά για την εμπειρία, αλλά για την πρόκριση.

Ο Καρσέδο προετοίμασε τους παίκτες του για να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε συνθήκη μέσα στο παιχνίδι. Θυμίζουμε πως η Πετροκούπ φέτος έπαιξε με τον ΑΠΟΕΛ σε διπλές αναμετρήσεις  όπου γνώρισε τον αποκλεισμό.

Είναι ένας αντίπαλος που θέλει προσοχή, δεν είναι ότι έχει την καυτή έδρα, ωστόσο στη Μολδαβία παίζει διαφορετικά η Πετροκούπ.

Οι κυπελλούχοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν, η ψυχολογία είναι σε καλά επίπεδα και η ομάδα με τις εμφανίσεις της δείχνει πως μπορεί να κερδίσει το σημερινό ματς. Έχοντας πάντα προσοχή στις λεπτομέρειες και συγκέντρωση.

Να θυμίσουμε ότι στους «16» προκρίνονται οι ομάδες «1-8» της βαθμολογίας, ενώ οι ομάδες «9-24» συνεχίζουν στα πλέι οφ. Μαζί με το παιχνίδι κόντρα στην Πετροκούπ η Πάφος θα δώσει άλλα 5 ματς.

Εκτός ο Πέπε, ο οποίος τραυματίστηκε κόντρα στον Άρη.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο