Νέα εποχή και στήριξη σε Σωφρόνη

Νέα σελίδα στην ιστορία της Εθνικής Ανδρών.

Νέα σελίδα με προπονητή τον Σωφρόνη Αυγουστή. Ο 47χρόνος Κύπριος προπονητής από σήμερα αναλαμβάνει την Εθνική μας ομάδα με στόχο να παρουσιάσει αυτό που δεν μπόρεσαν οι προηγούμενοι προπονητές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η ΚΟΠ έπραξε σωστά και προχώρησε στο ποδοσφαιρικό «διαζύγιο» με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Σωστά επίσης έπραξε και προχώρησε σε «γάμο» με τον Σωφρόνη Αυγουστή ο οποίος μπορεί να φέρει κάτι το καινούργιο στην Εθνική ομάδα. Προπονητής με πάθος, ένταση και ψυχολογία. Προπονητής που έχει εργαστεί στις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου με μεγάλη επιτυχία.

Αυτό που χρειάζεται είναι την απόλυτη στήριξη από όλους. Από τις ομάδες, τους προπονητές σε συλλογικό επίπεδο, τους Κύπριους ποδοσφαριστές, τον φίλαθλο κόσμο και τα ΜΜΕ. Για να μην «κρούσσει» και ο Σωφρόνης ας είναι η αρχή μιας νέας σωστής εποχής για την Εθνική μας ομάδα.

Να λειτουργήσει με ένα πλάνο λειτουργικό και όχι ένα πλάνο στα χαρτιά. Να στηριχθεί και όχι από τους πρώτους αγώνες να ξεκινήσει το «φάγωμα» του. Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν είναι ο Νο1 προπονητής στο κόσμο, δεν είναι όμως και μάγος. Επομένως μόνο με στήριξη θα πετύχει κάτι, από όλους.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο