Παράπονα για τη διαιτησία, καμία υποψηφιότητα στα διοικητικά

Παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Εθνικό εξέφρασαν από πλευράς Ανόρθωσης. Στις ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Χριστόφορος Μιχαηλούδης μίλησε για τη φάση στο 103'. Όσον αφορά τα διοικητικά που λήγει σήμερα η προθεσμία (17:30) δεν υπάρχει καμία υποψηφιότητα.

Οι δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0:

Για τη διαιτησία και τα παράπονα: «Είναι η φάση στο 103’ με την υπόδειξη φάουλ στον Ίλιεφ. Βλέποντας την επαναληπτική προβολή δεν υπήρχε καμία επαφή και κανένα φάουλ αλλά και να υπήρχε απ’ τη στιγμή που ο Ίλιεφ βρέθηκε σχεδόν μόνος θα μπορούσε ο διαιτητής να το αφήσει και αν έμπαινε τέρμα θα το εξέταζε και το VAR. Στη μετάδοση του αγώνα η Cytavision έδειξε μόνο μια επανάληψη και θα μπορούσε το συνδρομητικό κανάλι να δείξει κι άλλες κάμερες. Δεν υπήρχε κανένα ριπλέι, ενώ στα στιγμιότυπα δεν υπάρχει η φάση καν. Νομίζω αυτό θα πρέπει να το δουν στη Cytavision, ενώ ακόμη και ο σχολιαστής της διαιτησίας στον σταθμό σας είχε πει πως δεν υπάρχει κανένα φάουλ».

Για το διοικητικό: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία υποψηφιότητα. Μέχρι τις 17:30 μπορεί κάποιος συνδυασμός να βάλει υποψηφιότητα ή και μεμονωμένα άτομα. Θα περιμένουμε και ανάλογα θα υπάρξουν οι κατάλληλες διαδικασίες στην Γενική Συνέλευση».

Για το αν υπάρχουν ενδείξεις: «Ακούγονται κάποια ονόματα αλλά όλα αυτά είναι φήμες γιατί δεν υπάρχουν ακόμη υποψηφιότητες γραπτώς. Το θέμα είναι εκεί. Αν δεν υπάρχει υποψηφιότητα τότε δεν θα μείνει ακέφαλη η ομάδα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο