Το είπε ο Μπεργκ, ώρα να το κάνει και πράξη

Μια δύσκολη εξόρμηση περιμένει την ΑΕΚ που φιλοξενείται στο... γειτονικό «Αμμόχωστος - Επιστροφή» για την 5η αγωνιστική (19:00, LIVE SPORTIME).

Στα δύο τελευταία παιχνίδια μπορεί να άξιζε κάτι παραπάνω βάση της δικής της απόδοσης, όμως στο τέλος μέτρησε μόλις 1 επιπλέον βαθμό και αυτό είναι που έχει σημασία.

Ο Νορβηγός τεχνικός το έθεσε στις δηλώσεις του για το παιχνίδι όσο πιο ξεκάθαρα γινόταν: «Παίζουμε για να πάρουμε βαθμούς... Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως κάνουμε και τώρα, σίγουρα θα πάρουμε περισσότερους βαθμούς». Ουσιαστικά ο Μπεργκ έστειλε το μήνυμα ότι η ομάδα του βελτιώνεται και θα υποστηρίξει το παιχνίδι της παίρνοντας και τους τρεις βαθμούς. 

Θα πρέπει όμως να το κάνει πράξει και στο γήπεδο, καλύπτοντας τα κενά της διαστήματα, κάτι που μέχρι τώρα στα παιχνίδια της δεν έγινε συνδυαστικά -απόδοση και ουσία. Με 4 βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές, χάθηκε σημαντικό έδαφος αλλά όλοι ξέρουμε ότι και καλύπτεται και μπορούν να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Άνχελ Γκαρσία επιστρέφει και εναπόκειται στον προπονητή της ΑΕΚ αν θα τον βάλει στην 11άδα, ενώ στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται και ο Ναούμ. Αμφίβολος είναι ο Ρομπέρζ και ως εκ τούτου αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στην άμυνα ενώ δεν αποκλείεται να δούμε κάποια έκπληξη.

Με αυτά τα δεδομένα μια πιθανή 11άδα θα αποτελείται από τους:

Αθανασιάδη, Μιραμόν, Εκπολό (Ρομπέρζ), Μιλίτσεβιτς, Άνχελ Γκαρσία, Λέδες, Πονς, Φαράζ, Αϊτόρ, Γκάμα (Ανγκιέλσκι), Καμπρέρα

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο