Ενημέρωση για τα εισιτήρια του Σούπερ Καπ

Η Πάφος ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τη διάθεση εισιτηρίων κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα του Σούπερ Καπ.

Αναλυτικά:

«H ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα Super Cup με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο ‘Αλφαμεγα στην Λεμεσό, την Τετάρτη 25/09/2024 και ώρα 20:30.

Περιορισμός για δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων : Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν όσοι έχουν αγοράσει τουλάχιστο 3 εισιτήρια της Πάφος FC από την ποδοσφαιρική σεζόν 2021/22 και μετά. Κάθε δικαιούχος θα μπορεί να εκδώσει και εισιτήρια για κάτω των 14 ετών (παιδική κατηγορία) ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων (βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τα pop ups).

Προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίων: Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίου στην ΔΥΤΙΚΗ Κερκίδα μέχρι αύριο Σάββατο, 21/09, ώρα 15:00.(Το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων θα αναγνωρίζει τους κάτοχους διαρκείας από τον αριθμό της Κάρτας Φιλάθλου τους. ). Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τα pop ups και ακολουθήστε τις οδηγίες του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων .- Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα μπορεί επίσης να αγοράσει επιπλέον 1 παιδικό εισιτήριο.(Ακολουθήστε τις οδηγίες του συστήματος, αφού βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τα αναδυόμενα παράθυρα στο σύστημα περιήγησής σας.)

Η Νότια κερκίδα είναι διαθέσιμη για όλους από σήμερα εφόσων πληρούν τα κριτήρια των περιορισμών (Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν όσοι έχουν αγοράσει και σκανάρει εισιτήρια της Πάφος FC από την ποδοσφαιρική σεζόν 2021/22, είτε εντός είτε εκτός έδρας.)

Εισιτήρια θα διατίθενται:

– Διαδικτυακά στο http://tickets.pafosfc.com.cy

– Στο KINGS AVENUE MALL – BLUE STORE Δευτέρα με Σάββατο 10:00 με 20:00, Κυριακή 11:00 με 19:00. (τηλ. 94055036)

Η προσκόμιση Κάρτας Φιλάθλου είναι υποχρεωτική.

Τιμές εισιτηρίων:

Νότια Κερκίδα:

Κανονικό: €15, Μαθητικό: €10, Παιδικό (-14 ετών): €5

Δυτική Κερκίδα (όχι VIP):

Κανονικό: €15, Μαθητικό: €10, Παιδικό (-14 ετών): €5

Δυτική Κερκίδα (Τομείς VIP 104,105,201):

Κανονικό: €20, Μαθητικό: €20, Παιδικό (-14 ετών): €20

Τα εισιτήρια ΑΜΕΑ μπορούν να εξασφαλιστούν με την αποστολή email στη διεύθυνση: club@pafosfc.com.cy , με το όνομα, το επίθετο και τη φωτογραφία της ταυτότητας και της κάρτας ΑΜΕΑ σας, μέχρι την Τρίτη 24/09, ώρα 13:00.

Τονίζεται ότι ΔΕΝ θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια στο στάδιο την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, για αυτό σας συνιστούμε όπως προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας εκ των προτέρων προς αποφυγή της οποιαδήποτε ταλαιπωρίας, το αργότερο εως την Τετάρτη η ώρα 16:30».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο