Ακόμη το ψάχνει ο Μπεργκ...

Αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς συνέχισε...

Η εποχή Μπεργκ στην ΑΕΚ αν και ξεκίνησε ιδανικά με τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα στη Λεμεσό, εντούτοις δεν συνεχίστηκε με τον ίδιο τρόπο. Ήττες από Πάφο FC και Ομόνοια, γκέλα με τον Εθνικό Άχνα εντός.

Η αλήθεια είναι πως ο Νορβηγός ακόμα ψάχνεται. Να μάθει τους ποδοσφαιριστές, να μάθουν αυτοί τους συμπαίκτες τους, να εφαρμόσει ένα σύστημα με συγκεκριμένα πρόσωπα, διότι από παιχνίδι σε παιχνίδι οι αρχικές του επιλογές διαφέρουν.

Αλλαγές σε όλες τις γραμμές, από 90λεπτο σε 90λεπτο, είναι μια κίνηση που αποδεικνύει το παραπάνω. Και είναι λογικό αν αναλογιστεί κανείς το πότε ήρθε στην Κύπρο ο Μπεργκ, για να αναλάβει την ΑΕΚ.

Η δεύτερη αλήθεια είναι πως δεν τον βοήθησε ούτε το πρόγραμμα. Θα ήταν αλλιώς αν άρχιζε με πιο βατά παιχνίδια, παρά με τρία συναπτά ντέρμπι. Κι ας κέρδισε το ένα. Οι βαθμοί χάθηκαν, όμως εννοείται πως είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο για να γίνουν προβλέψεις. Και η ΑΕΚ απέδειξε πολλές φορές ότι μπορεί να επιστρέψει.

Το πρόγραμμα για τους Λαρνακείς έχει πλέον Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ εκτός. Ένα δίδυμο αγώνων που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό στη δική της πορεία...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο