Σπουδαία κίνηση Μαρινάκη: Δώρισε 10.000 ευρώ σε ερασιτεχνική ομάδα που της βανδάλισαν το γήπεδο

Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο Ευάγγελος Μαρινάκης, κάνοντας δωρέα 10.000 ευρώ σε τοπική ερασιτεχνική ομάδα του Νότιγχαμ που της βανδάλισαν το γήπεδο.

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Ευάγγελος Μαρινάκης. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά 10.000 ευρώ σε μια ερασιτεχνική ομάδα του Νότιγχαμ, της οποίας της βανδάλισαν το γήπεδο τις περασμένες ημέρες.

Η Πέλικαν Κολτς ενημέρωσε πως πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες, το γήπεδο όπου έκανε προπονήσεις και αγωνιζόταν η ομάδα, έπεσε θύμα βανδαλισμού από μερικούς ανεγκέφαλους οπαδούς που τα έκαναν... γυαλιά καρφιά. Ο Μπρέναν Τζόνσον ο οποίος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τη συγκεκριμένη ομάδα δώρισε 1.500 ευρώ, βοηθώντας με τον δικό του τρόπο να φτάσει ο σύλλογος το ποσό των 12.000 ευρώ που ήθελε για να προχωρήσει στην επιδιόρθωση των ζημιών.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έμαθε για τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Πέλικαν Κολτς και δώρισε 10.000 ευρώ, ενώ το ποσό που χρειαζόταν για να φτάσει το ποσό ο ερασιτεχνικός σύλλογος ήταν 12.000 ευρώ. Μια εξαιρετική κίνηση από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ ο οποίος βοήθησε ουσιαστικά να προχωρήσουν οι εργασίες για να αποκατασταθούν οι ζημιές της ερασιτεχνικής ομάδας που εδρεύει στη Νότιγχαμ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο