«Ο Οκκάς διαχειρίστηκε το παιχνίδι σωστά»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια«Μία νίκη που είχε πολλαπλά οφέλη και ψυχολογικά για παίχτες και κόσμο. Ήρθε μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είχε το απόλυτο, κόντρα σε φαβορί κάτι που δίνει αξία στη νίκη».

Για την ψυχολογία«Εκτός από τους τρεις βαθμούς μας έδωσε πολλά η νίκη. Έφυγαν όλοι χαρούμενοι που κερδίσαμε ένα ντέρμπι».

Για την κόκκινη: «Ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο κάποτε μπορεί να έρθει σαν μπούμερανγκ αυτό για μια ομάδα. Η Ομόνοια είναι πολύ ποιοτική, όμως ο προπονητής μας διαχειρίστηκε το παιχνίδι σωστά, βάλαμε πίεση και οι παίχτες ακολούθησαν πιστά το πλάνο του για να έρθει η νίκη».

Για τον Ζίβκοβιτς«Κατέβασε ρολά όταν μπήκε καλύτερα η Ομόνοια, ήταν παρών στις καλές φάσεις της Ομόνοιας».

Για τον Ράφα Λόπες: «Τρία γκολ και τα τρία με κεφαλιά, ήταν και το 100ο του γκολ στην καριέρα του. Δείχνει την αξία του και γιατί τον φέραμε εδώ».

Για την συνέχεια: «Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια. Έχουμε τον Εθνικό μια ομάδα που θέλει προσοχή και έδειξε τι μπορεί να κάνει. Πρέπει να χτίσουμε όμως στη νίκη που πήραμε».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον πρόβλημα με τον Γιαννάκη Οκκά. Σπόλιαριτς, Τεσέιρα και Ιωάννου παραμένουν εκτός. Ο Ρόγκουλιτς ένιωσε ζαλάδα και βγήκε έξω, δεν έχει κάτι ανησυχητικό. Ο Σπόλιαριτς ταλαιπωρείται από θλάση, ο Τεσέιρα έχει το θέμα τραυματισμού θέλει περίπου μια εβδομάδα με 10 μέρες και ο Ιωάννου είχε χειρουργηθεί».

Για την προπώληση: «Θα ξεκινήσει αύριο, οι φίλοι της ομάδας θα πάνε στην ανατολική κερκίδα και θα έχουν περίπου 2000 εισιτήρια στην διάθεση τους».

Για την προσπάθεια απόκτησης άνεργου μέσου: «Είναι δύσκολα και τα οικονομικά δεδομένα, το ψάχνουμε και βλέπουμε επιλογές».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο