«Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά και να είχαμε χάσει»

Μετά την ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στον Άρη (0-0), στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ, για την 4η αγωνιστική, ο τεχνικός του Απόλλωνα, Άντριαν Γκούλα, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αρχίσαμε πολύ καλά, αλλά πρέπει να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Η άμυνά μας δεν ήταν κακή. Ο αντίπαλος είχε ποιότητα, προσπαθήσαμε να ανοίξουμε χώρους, με αποτελεσματικότητα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι, θα μπορούσαμε όμως στο τέλος και να το είχαμε χάσει».

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σλοβάκος τεχνικός πρόσθεσε: 

«Και οι δύο ομάδες βοήθησαν να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλή οργάνωση στην άμυνα, παρά τις ευκαιρίες του αντιπάλου. Είχαμε κι εμείς τις δικές μας, αλλά συνολικά πρέπει να αποδεχτούμε αυτήν την ισοπαλία. Πρέπει να συνεχίσουμε, με αυτό το απαιτητικό στιλ, αλλά πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ήταν πλήγμα πως χάσαμε μετά από δύο λεπτά τον Μάρκες που είναι ο Νο1 επιθετικός μας, αλλά καλύψαμε το κενό ως ομάδα. Θα δούμε τις επόμενες μέρες πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Όσο περνά ο καιρός και προσαρμοζόμαστε σε αυτό το απαιτητικό στιλ, γινόμαστε καλύτεροι στην κατοχή και βελτιώνουμε τη φυσική μας κατάσταση, θα φτάσουμε στο σημείο να κερδίζουμε και τέτοιου είδους παιχνίδια.

Το πρωτάθλημα δεν είναι σπριντ, αλλά μαραθώνιος, γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες διαθέσιμες λύσεις. Το καλό είναι πως διαθέτουμε τακτικά ευέλικτους παίκτες, που μπορούν να καλύψουν περισσότερες θέσεις».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο