«Η δουλειά μου είναι να είμαι άδικος και θα είμαι σε όλη τη σεζόν»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν Λουίς Ενρίκε, ελπίζει να είναι όσο το δυνατόν άδικος όταν κάνει τη σύνθεση της ομάδας του αυτή τη σεζόν. Αυτό θα ήταν σημάδι, σύμφωνα με τον ίδιο, ότι αρκετοί παίκτες είναι σε επίπεδο για να παίξουν αγώνες.

«Θα σήμαινε ότι είναι όλοι έτοιμοι, σε υψηλό επίπεδο. Στο τέλος, η δουλειά μου είναι να είμαι άδικος», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, σήμερα (20/9)  σε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τη Ρεμς (5η αγωνιστική). 

«Θα σας εξηγήσω γιατί. Κόντρα στη Τζιρόνα Χιρόνα, 16 παίκτες άξιζαν να ξεκινήσουν για αυτό που έκαναν εκείνη την ημέρα. Αλλά μόνο έντεκα μπορούν να παίξουν. Ναι, θα είμαι άδικος σε όλη τη σεζόν. Ελπίζω πραγματικά να είμαι πολύ άδικος με πολλούς από αυτούς γιατί αυτό θα σήμαινε ότι είναι όλοι έτοιμοι, ότι είναι όλοι σε υψηλό επίπεδο», συμπλήρωσε. 
 
«Και αυτή είναι η μόνη απαίτηση που έχουν οι παίκτες όταν υπογράφουν το συμβόλαιό τους».

 Και συνέχισε: «Ελπίζω να το κάνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ήμουν άδικος σε αυτόν τον αγώνα απέναντι σε τέσσερις ή πέντε παίκτες, είναι αλήθεια, αλλά έτσι είναι η ζωή».

 Ο Λουίς Ενρίκε εξήρε επίσης την ποιότητα του Κανγκ-Ιν Λι: 
 «Είχε υπογράψει με τον σύλλογο πριν φτάσω», θυμάται. «Τον ήξερα καλά από τη La Liga. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης με κάτι διαφορετικό. Μπορεί να παίξει στο κέντρο και στην επίθεση. Ταιριάζει στην ιδέα μας, είναι έξυπνος με και χωρίς μπάλα. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, είναι πολύ ευέλικτος, σωματικά δυνατός, τεχνικά καλός. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο