Ξεκάθαρος ο Κούμας προς Υπουργό και κράτος: «Δίνουμε χέρι φιλίας»

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η συνάντηση του Γιώργου Κούμα με τους προέδρους των ομάδων, όπου στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το θέμα της βίας στα γήπεδα, μετά και τα τελευταία γεγονότα που οδήγησαν στην αναβολή του Λεμεσιανού ντέρμπι.

Μεταξύ άλλων, σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους, ο πρόεδρος της ΚΟΠ τόνισε ότι η προσπάθεια που γίνεται για εξάλειψη της βίας θα πρέπει να είναι συλλογική και χωρίς αντιπαραθέσεις, σημειώνοντας ότι «δίνουμε χέρι φιλίας στον Υπουργό και το κράτος για να βρούμε μαζί τις λύσεις».

Το σχετικό απόσπασμα:

«Μαζί με τον Υπουργό και με το κράτος, δίνουμε χέρι φιλίας και όχι αντιπαράθεσης. Αν κάτσουμε από κοινού στο τραπέζι θα βρεθούν οι σωστές λύσεις. Είμαστε οι πρώτοι που αν χρειαστεί θα πάρουμε αποφάσεις. Χωρίς συνεργασία δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Πρέπει να συνεργαστούμε. Όχι απόλυτες λύσεις αλλά λύσεις για να μην κλείσουμε το ποδόσφαιρο. Μη μετακίνηση και άδεια γήπεδα κλείνουν το ποδόσφαιρο (...)

Επαφές γίνονται αλλά όχι για να πηγαίνουν οι πληροφορίες στα ΜΜΕ και να κερδίζουμε εντυπώσεις. Εγώ από την πρώτη στιγμή ενημέρωσα τα μέλη της Εκτελεστικής και κάλεσα την σύσκεψη αυτή. Όλοι οι πρόεδροι ήταν εδώ και δεν ήταν θέμα ευκαιρίας ή επιφανειακά. Πήραμε την ουσία και δίνουμε χέρι φιλίας στον Υπουργό για να βρούμε μαζί τις λύσεις».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο