«Επιβάλαμε τον ρυθμό μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και την εμφάνιση παρουσιάστηκε ο προπονητής της Πάφου FC, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την παρουσία των ποδοσφαιριστών. Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες σήμερα και επιβάλαμε τον ρυθμό μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Γνωρίζαμε πόσο σημαντικό ήταν να ξεκινήσουμε καλά τον αγώνα. Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ να κερδίσουμε και να έχουμε τον ρυθμό που είχαμε. Ήμασταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο και τελειώσαμε την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος». 

Για το τι άλλαξε στη φετινή Πάφο: «Αλλάξαμε κάποιους αυτοματισμούς φέτος, να πρεσάρουμε πιο ψηλά, να είμαστε πιο δραστήριοι στο παιχνίδι με περισσότερη ένταση. Αυτό πέρασα στους ποδοσφαιριστές μου και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά από πέρσι».

Για το σημερινό παιχνίδι και το σημείο κλειδί: «Θέλω αυτή την αυτοπεποίθηση της έδρας μας, την ατμόσφαιρα με τον κόσμο γιατί έχουμε σύνδεση και επικοινωνία. Αυτό ξεκίνησε πέρσι στα παιχνίδια κυπέλλου και θέλω να διατηρηθεί αυτή η μεταξύ μας σύνδεση, μόνο καλό και θετικότητα φέρνει στην ομάδα».

Για το διπλό ταμπλό, ο στόχος είναι το πρωτάθλημα; «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, θέλουμε να βλέπουμε μακριά και στόχος είναι να μείνουμε κοντά στις πρώτες ομάδες. Προς το παρόν ο στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι, αυτό βλέπουμε».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο