Τα εισιτήρια ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Ο Άρης ενημέρωσε για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τρεις κερκίδες για τους φίλους των γηπεδούχων.

Η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι η διάθεση των εισιτηρίων του εντός έδρας ντέρμπι της ομάδας μας με αντίπαλο τον Απόλλωνα, αρχίζει την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Άλφαμεγα, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan. 

Τα εισιτήρια διατίθενται διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.arisfc.com. Επίσης, από τα γραφεία της ομάδας μας στην Λεωφόρο Αμαθούντος 56, στον Άγιο Τύχωνα (απέναντι από το ξενοδοχείο POSEIDONIA), Τρίτη με Παρασκευή 09:30-17:30 (συνεχόμενο ωράριο) και το Σάββατο, μέρα του αγώνα, από τις 10:00 έως τις 13:00. Αξίζει να σημειωθεί ότι έπειτα από οδηγία της Αστυνομίας δεν θα ανοίξουν εκδοτήρια στο γήπεδο τη μέρα του αγώνα.

Οι φίλοι του Άρη θα καταλάβουν τη Δυτική, Ανατολική και Νότια κερκίδα. Εισιτήρια για τις εξέδρες που θα φιλοξενηθούν οι φίλοι του Άρη, θα δικαιούνται ΜΟΝΟ όσοι φίλαθλοι παρακολούθησαν τουλάχιστον ΤΕΣΣΕΡΙΣ εντός έδρας αγώνες του Άρη στις δύο τελευταίες σεζόν.

Τιμές εισιτηρίων:

Νότια κερκίδα:

KANONIKO €15

ΜΑΘΗΤΙΚΟ €12

ΠΑΙΔΙΚΟ €1

Ανατολική κερκίδα:

ΚΑΝΟΝΙΚΟ €20

ΜΑΘΗΤΙΚΟ €15

ΠΑΙΔΙΚΟ €1

Δυτική κερκίδα

KANONIKO €20

ΜΑΘΗΤΙΚΟ €15

ΠΑΙΔΙΚΟ €1

Δυτική κερκίδα, θέσεις VIP

ΚΑΝΟΝΙΚΟ €50

ΜΑΘΗΤΙΚΟ €30

ΠΑΙΔΙΚΟ €10

VIP BOX 3ος Όροφος Αρ.12 (με θέση στάθμευσης)

ΚΑΝΟΝΙΚΟ €150

ΜΑΘΗΤΙΚΟ €150

ΠΑΙΔΙΚΟ €150».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο