Διπλό επί της Λέστερ η Άστον Βίλα, τρελό κάζο για την Έβερτον

Δεύτερη εκτός έδρας νίκη στη σεζόν πήρε η Άστον Βίλα μετά το 1-2 σε βάρος της Λέστερ, ενώ η Μπρέντφορντ διέλυσε την Σαουθάμπτον (3-1). Απίθανο κάζο για την Έβερτον.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι είχε νικήσει και στο Λονδίνο στην πρεμιέρα την Γουέστ Χαμ και μετά τη εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και πήγε στους 6 βαθμούς. Η Βίλα επικράτησε 1-2 της Λέστερ, που έμεινε στον έναν πόντο έπειτα από 3 αγώνες.

Στο 28' άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι με τρομερή κομπίνα σε φάουλ και ασίστ του Τζέικομπ Ράμσεϊ στον Αμαντού Ονάνα, που είχε εύκολο έργο σε κενό σχεδόν τέρμα. Το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το 64', όταν έπειτα από τη σέντρα του Λούκας Ντιν από αριστερά ο Ντουράν με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των Χωριατών, ενώ το μόνο που κατάφερε να κάνει η Λέστερ ήταν να μειώσει στο 73' με το βολέ του Φακούντο Μπουονανότε για το τελικό 1-2.

Δεύτερο τρίποντο στο ξεκίνημα της σεζόν για την Μπρέντφορντ, η οποία χάρη σε δύο γκολ του Μ'Μπεμό και ένα του Γουίσα, επιβλήθηκε με 3-1 της Σαουθάμπτον που μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Σουγκαβάρα. Ένα ματς που δεν θα ξεχάσουν ποτέ είδαν όσοι βρέθηκαν στο Goodison Park. Η Έβερτον με δύο γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης από τους Μάικλ Κιν και Κάλβερτ-Λιούιν προηγήθηκε με 2-0 και αφού το κράτησε μέχρι το 87' φάνηκε ότι θα πάρει την πρώτη της νίκη.

Όμως αυτό δεν έμελλε να συμβεί. Για η Μπόρνμουθ μείωσε σε εκείνο το σημείο με τον Σεμένιο, στο 92' ισοφάρισε με τον Λιούις Κουκ και στο 96' έκανε μια από τις πιο απίθανες ανατροπές στην ιστορία της Premier League με γκολ του Σινιστέρα, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-3.

Στα υπόλοιπα ματς, η Νότιγχαμ Φόρεστ παρέμεινε αήττητη, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Η ομάδα του Νούνο προηγήθηκε στο 1-1 με την κεφαλιά του Γουντ, όμως δύο λεπτά μετά ο Μπελεγκάρντ με σουτάρα στο παραθυράκι έγραψε το 1-1 το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε. Και η Ίπσουιτς προηγήθηκε και δεν πήρε τη νίκη, αφού στον αγώνα με την Φούλαμ στο γκολ του Λίαμ Ντέλαπ απάντησε ο Αντάμα Τραορέ (1-1).

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο