Όλο και πιο κοντά σε Αραούχο!

Την θέση του δεύτερου επιθετικού θέλει να καλύψει άμεσα ο Άρης, με το όνομα του Σέρχιο Αραούχο να είναι το πρώτο στη λίστα των κιτρινόμαυρων.

Μπορεί το ζήτημα παραμονής - φυγής του Λορέν Μορόν να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα για τον Άρη, όμως οι κιτρινόμαυροι έχουν βάλει στο μάτι την θέση του δεύτερου επιθετικού εδώ και καιρό, μετά και την φυγή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στην έναρξη του καλοκαιριού. 

Ένα όνομα που παίζει δυνατά τις τελευταίες εβδομάδες για τον Θόδωρο Καρυπίδη είναι και εκείνο του Σέρχιο Αραούχο. Όπως έχετε διαβάσει από την πρώτη στιγμή στο SDNA.gr ο Άρης έχει πλησιάσει τον παίκτη, που έμεινε φέτος ελεύθερος από την ΑΕΚ και οι δυο πλευρές δείχνουν να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, με μοναδικό αστερίσκο τα... γούστα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, σε περίπτωση που βρεθεί κάτι καλύτερο στην αγορά. 

Μια αναζήτηση όμως που, όπως όλα δείχνουν, δεν έχει καρποφορήσει ακόμη με το όνομα του Αραούχο να δείχνει όλο και πιο ελκυστικό τις τελευταίες μέρες. Δεν αποκλείεται μάλιστα τα επόμενα 24ωρα να υπάρξει νέο ραντεβού ώστε να έχουμε προφορική συμφωνία. 

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο