Προς Άρη ο Χουάνκαρ!

Στον Άρη αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Χουάνκαρ, με την υπόθεση να ξεκαθαρίζει οριστικά τις επόμενες ημέρες.

Ο Χουάνκαρ αποχώρησε μετά το φινάλε της περσινής σεζόν από τον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και οι «πράσινοι» αποφάσισαν να μην κινηθούν για την ανανέωσή του, στηρίζοντας τον Μλαντένοβιτς και αποκτώντας στην πορεία τον Μαξ.

Ο Ισπανός μπακ λοιπόν αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεδομένα θα ήθελε να παραμείνει στην χώρα μας, κάτι που όλα δείχνουν ότι θα συμβεί. Συγκεκριμένα, ο 34χρονος άσος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Άρη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση. 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της και προσέγγισε με όμορφο τρόπο τον ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να βρίσκονται πλέον κοντά σε οριστική συμφωνία. Το «deal» δεν έχει ακόμα... σφραγιστεί αλλά εάν δεν αλλάξει κάτι τότε ο Χουάνκαρ θα φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα την σεζόν που ξεκινάει.

Υπενθυμίζουμε πως ο έμπειρος ακραίος οπισθοφύλακας μέτρησε 129 εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 3 γκολ και 15 ασίστ, γνωρίζοντας άριστα το ελληνικό Πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί πολύ μικρό χρόνο προσαρμογής στο νέο του περιβάλλον, εφόσον αυτό είναι ο Άρης.

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο