Κοντά στα 20 εκατ. το μπάτζετ του Ολυμπιακού, θυμίζει εποχές 2009!

Οι Αγγελόπουλοι τίναξαν τη μπάνκα στον αέρα για τον Σάσα Βεζένκοφ και μαζί εκτόξευσαν το αγωνιστικό μπάτζετ του Ολυμπιακού στα 20 εκατ, ενώ με εφορία και λειτουργικά φτάνει τα 30, αλλάζοντας σελίδα και πολιτική μετά από μια δωδεκαετία μετρημένων κινήσεων.

Ακόμα μία επιβεβαίωση του SDNA, με το καθαρό μπάτζετ του Ολυμπιακού ενόψει της νέας περιόδου, χωρίς την τελευταία προσθήκη, να φτάνει στα 19.250.000 ευρώ και το συνολικό, μαζί με λειτουργικά να πλησιάζει πλέον τα 30 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός αλλάζει τακτική και πλέον είναι διατεθειμένος να σπρώξει λεφτά στην αγορά, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να εκτινάσσουν το μπάτζετ ενόψει της νέας χρονιάς και να κάνουν υπέρβαση 15ετίας.

Το μοντέλο που είχε μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός αλλάζει, με τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» να ακολουθεί το αντίστοιχο του Παναθηναϊκού, που τον έφερε στην κορυφή της Ευρώπης.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και με μία ακόμα, τουλάχιστον, κίνηση να απομένει, ο Ολυμπιακός έχει καθαρό μπάτζετ 19.250.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως αυτό με την τελευταία απόκτηση των «ερυθρόλευκων» θα υπερβεί τα 20 εκατ. ευρώ. Να διευκρινίσουμε ότι αυτά τα χρήματα αφορούν μόνο συμβόλαια αθλητών και προπονητή, για αυτό και λογίζονται ως αγωνιστικό μπάτζετ. 

Επιπλέον το συνολικό μπάτζετ του Ολυμπιακού με την εφορία ξεπερνά τα 24.000.000, κάτι που σημαίνει πως με μια κίνηση ακόμα που απομένει θα πλησιάσει τα 25 εκατ. ευρώ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο