Το πιο ριψοκίνδυνο στοίχημα του Ρόκα!

Στη θέση (ευθύνης) που κατέχει οι ζόρικες αποφάσεις επικρατούν κατά κράτος των εύκολων.

Ο Τσάβι Ρόκα, συνεπώς, μόνον ως άμαθος δεν μπορεί να λογίζεται. Ωστόσο η απόφασή του για τον διάδοχο του Ραν Μπεν Σιμόν προβάλλει ως το πιο ριψοκίνδυνο στοίχημα των δύο θητειών του στην ΑΕΚ.

Η τελευταία έφτασε μια… ανάσα από τη στέψη της σε πρωταθλήτρια μ’ έναν προπονητή που πόρρω απείχε από το προφίλ που προτιμά ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής. Για την αντικατάσταση του Ισραηλινού, ωστόσο, ο Ρόκα ακολούθησε την πεπατημένη -κι ας είχε αποτύχει στην προηγούμενη επιλογή συμπατριώτη του (βλέπε Χοσέ Λουίς Όλτρα).

Ο νεοφερμένος Χουάν Φεράντο ήταν από τον Ιανουάριο στο ταμείο ανεργίας, δεν έχει εργαστεί ξανά στην Κύπρο, δεν έχει μετάσχει ξανά σε προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων και καλείται να οδηγήσει την ΑΕΚ στη «Γη της Επαγγελίας», δηλαδή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ότι αποδέχτηκε μια αποστολή με τέτοιο συντελεστή δυσκολίας, ενδεχομένως να μαρτυρά τον χαρακτήρα και την αυτοπεποίθησή του. Μέχρις ότου, όμως, παρουσιάσει δείγμα γραφής και άρει με τη δουλειά του και την τελευταία αμφιβολία, παραμένει η πλέον ρισκαδόρικη απόφαση του Ρόκα ως τεχνικού διευθυντή των Λαρνακέων.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο