Τέτοια ανατροπή μόνον η Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ βρέθηκε να χάνει και να παίζει με δέκα από νωρίς, όμως με δύο γκολ στο φινάλε από τον Νούνιες πήρε ένα… αδιανόητο διπλό στην έδρα της Νιούκαστλ (1-2).

Οι Magpies είχαν όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη εδώ και καιρό κόντρα στους Reds, όμως με έναν απίστευτο τρόπο όχι μόνο δεν το κατάφεραν, αλλά ηττήθηκαν στο φινάλε. Έτσι, χάρη στον Νούνιες, η Λίβερπουλ πήγε στους 7 βαθμούς έπειτα από 3 αγώνες και είναι πλέον αήττητη κόντρα στην Νιούκαστλ για 14 αγώνες, από ένα ματς του 2015. Δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Έντι Χάου μετά από αυτή από την Σίτι.

Η πρώτη φάση του αγώνα ήταν για την Λίβερπουλ στο 17’ μετά το σλάλομ του Λουίς Ντίας αλλά ο Πόουπ απέκρουσε και στο 25’ η Νιούκαστλ άνοιξε το σκορ στο 25’ όταν μετά το λάθος του Αλεξάντερ-Άρνολντ ο Γκόρντον πήρε μπάλα και μέτρα και νίκησε τον Άλισον στο τετ-α-τετ (1-0). Τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα για την Λίβερπουλ δύο λεπτά μετά καθώς ο Φαν Ντάικ ανέτρεψε τον Ίσακ ως τελευταίος παίκτης και είδε απευθείας κόκκινη. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στον να «κλειδώσουν» τη νίκη στο 36’ αλλά ο Άλισον με τρομερή επέμβαση έστειλε στο δοκάρι το δυνατό σουτ του Αλμιρόν που πήγαινε στο παραθυράκι.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο