Ντιναμό καλεί Αγκάνοβιτς

Κάθε άλλο παρά ξένος είναι στο ρουμανικό πρωτάθλημα ο Αντνάν Αγκάνοβιτς και το καλό όνομα που έχει χτίσει εκεί χάρη στην παρουσία που είχε σε Μπρασόβ, Βιιτορούλ και Στεάουα Βουκουρεστίου τον διατηρεί διαχρονικά στο στόχαστρο ομάδων της χώρας. Τελευταίος «μνηστήρας», σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας gsp.rο, η Ντιναμό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γνωστός μας από τη θητεία του σε Ομόνοια και Απόλλωνα πρώην προπονητής της ομάδας του Βουκουρεστίου, Ιοάν Αντόνε, έχει ξανά στο στόχαστρό του τον Κροάτη μεσοεπιθετικό της ΑΕΛ για λογαριασμό της Ντιναμό, σ’ ένα «φλερτ» που κρατάει εδώ και καιρό έστω κι αν δεν είχε καταλήξει σε «γάμο» προηγουμένως.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον Αγκάνοβιτς, που διατηρεί συμβόλαιο με τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού, έστω κι αν οι πληροφορίες τον φέρουν ως έναν από τους υποψήφιους προς αποχώρηση ενόψει της νέας σεζόν, θα προταθεί συμβόλαιο με μηνιαίες απολαβές ύψους 6 χιλιάδων ευρώ, συν κάποια άλλα μπόνους. 

Ο Αγκάνοβιτς είχε επιστρέψει στην ΑΕΛ τον περασμένο Γενάρη και κατέγραψε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, καθώς επίσης και τέσσερις εμφανίσεις με ισάριθμα γκολ στον θεσμό του κυπέλλου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο