Όπως το είπε ο πρόεδρος: Θέλει τελικό…

Την Ομόνοια φιλοξενεί σήμερα η Πάφος στον πρώτο ημιτελικό αγώνα κυπέλλου (Live Sportime) στις 19:00 και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να βρεθεί στον μεγάλο τελικό. Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος όλων στην ομάδα. Από τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο στο προπονητικό κέντρο και φυσικά ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδι δεν είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. 

Για αυτό και η διοίκηση προχώρησε και στην αλλαγή προπονητή αποδεσμεύοντας τον Χένιγνκ Μπέργκ και περιμένοντας αντίδραση εδώ και τώρα από τους παίκτες της ομάδας. 

Κόντρα στην Ομόνοια η ομάδα της Πάφου δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάρει εκείνο το αποτέλεσμα που θα της δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό. 

Σίγουρα θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια από ότι στο ΓΣΠ με την τεχνική ηγεσία να προσπαθεί με τη σειρά της να ανεβάσει την ψυχολογία.

Σίγουρα θα παίξει και τον δικό της ρόλο στο σημερινό παιχνίδι. 

Ένα γρήγορο γκολ είναι ικανό να δημιουργήσει διαφορετικά δεδομένα και αυτός θα είναι και ο στόχος των γηπεδούχων. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο