Απογοητευτικό στοιχείο για 14 90άλεπτα!

Διανύουμε την εβδομάδα προετοιμασίας των ομάδων για τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής, με την Ανόρθωση το Σάββατο (17/12/) να πηγαίνει Λευκωσία για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Όσο παράξενο και να ακούγεται, πέρασε ο α' γύρος είχαμε αρχή στον β' και η Ανόρθωση ακόμη δεν κατάφερε να κολλήσει νίκη. 

Δεν υπάρχει καμία σταθερότητα φέτος στην ομάδα, στην «Κυρία» δεν μπορούν να κρατήσουν αποτέλεσμα, υπάρχει μεγάλη δυσκολία πάνω σε αυτό, με τους αριθμούς να λένε την αλήθεια: Στην 7η θέση με 18 βαθμούς.

Όσο και αν η χρονιά άρχισε με φιλοδοξίες και όνειρα, τη δεδομένη στιγμή στην Ανόρθωση βρίσκονται πολύ μακριά από αυτά. Το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του Μουνιόθ: Δεν είναι μόνο τα τελευταία αποτελέσματα αλλά και η δυναμική του αντιπάλου που βρέθηκε στην κορυφή για πρώτη φορά φέτος, η δυναμική της έδρας κ.α είναι στοιχεία που θα δυσκολέψουν ακόμη πιο πολύ την Ανόρθωση στην 15η αγωνιστική. 

Στο ΓΣΠ φέτος η ομάδα της Αμμοχώστου έχει μία νίκη με Ολυμπιακό και μία ήττα από Ομόνοια, ενώ από το BIG-6 έχει κερδίσει μόνο την ΑΕΛ εκτός έδρας. Στα υπόλοιπα ντέρμπι ο βαθμός που πήρε η Ανόρθωση ήταν απροβίβαστος! 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο