To 10(άρι) το καλό -τέσσερα χρόνια μετά!

Διαδοχικές νίκες, για τρίτη φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ με το 3-0 επί του Εθνικού Άχνας.

Σε αντίθεση όμως με τα δύο προηγούμενα «σετ» νικών, αυτή τη φορά οι «γαλαζοκίτρινοι» πανηγύρισαν επικρατήσεις με διαφορά άνω του ενός γκολ (4-2 την Ομόνοια, 3-0 στο Δασάκι).

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή παρέμεινε σε τροχιά εξάδας, άρχισε το 2022 όπως είχε κλείσει το 2021 (κι ας μεσολάβησαν 22 μέρες αγωνιστικής απραξίας) και -το σημαντικότερο- συνδύασε την επιτυχία με μια πειστική εμφάνιση.

Όσο κι αν ο ουραγός του πρωταθλήματος δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα, ουδείς μπορεί να παραγνωρίσει ότι απέναντι και σε ομάδες αντίστοιχου βεληνεκούς ο ΑΠΟΕΛ μέχρι πρόσφατα ή δεν νικούσε ή δεν έπειθε.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι στο μεταίχμιο του να δώσουν (ακόμη πιο) θετικό πρόσημο στο αήττητο σερί τους, το οποίο πλέον εκτείνεται σε 10 αγωνιστικές -μεγαλύτερο δεν έχει πιστωθεί ουδεμία ομάδα στο τρέχον πρωτάθλημα.

Στη διάρκειά του έχουν μετρήσει από πέντε ισοπαλίες και νίκες. Αν τις μαζεμένες «μοιρασιές» διαδεχτούν τα μαζεμένα «τρίποντα», όλα θα γίνουν πιο εύκολα και ευοίωνα για την υλοποίηση των στόχων της σεζόν.

Επί του παρόντος, αυτό που μένει είναι ότι η τελευταία ήττα χρονολογείται πλέον προ 3,5 μηνών (1-2 από την Ανόρθωση στις 3.10) και ότι αντίστοιχο αήττητο σερί ο ΑΠΟΕΛ είχε να επιδείξει προ… τετραετίας!

Συγκεκριμένα, από τις 28 Οκτωβρίου 2017 μέχρι και τις 21 Ιανουαρίου 2018 είχε μείνει αήττητος σε 14 συναπτά παιχνίδια πρωταθλήματος (12-2-0).

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο