«Δυστυχώς για εμάς… μόνο νίκη με Εθνικό»

Για την ήττα από την Παρτίζαν, την εκδρομή στο Βέλγιο και τον αγώνα που ακολουθεί με τον Εθνικό Άχνας στο Αντώνης Παπαδόπουλος μίλησε στον Σουπερ Σπορ FM ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου. 

Αναλυτικά:  

Για την ήττα από την Παρτίζαν στην πρώτη αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ: «Είχαμε καταλήξει στο συμπέρασμα πως το χαρακτηριστικό της είναι η ταχύτητα στην ανάπτυξη και η ταχύτητα στην επίθεση. Δυστυχώς για εμάς ήταν ακριβώς έτσι και ήταν σε πολύ καλή μέρα όλοι του. Ήταν και πολύ καλοί στην πίεση. Βρήκαμε την Παρτίζαν στο καλύτερο της επίπεδο των τελευταίων ετών. Παρακολουθούμε την καλύτερη έκδοση της Παρτίζαν. Ο μεγάλος στόχος της Παρτίζανς όπως και εμάς είναι το πρωτάθλημα. Εμείς ως ομάδα παλέψαμε τον αγώνα και δεν έχουμε παράπονο από κανένα. Δεν μας βγήκε ο αγώνας. Μπορούσαμε να ισοφαρίζαμε αλλά η Παρτίζαν επικράτησε δίκαια. Ήττα από ήττα διαφέρει. Η δική μας απόδοση έφερε την ήττα κόντρα στην Δόξα, αλλά χθες ήταν η διαφορά του αντιπάλου». 

Για την εκδρομή στο Βέλγιο: «Από την πρώτη στιγμή που η UEFA επέστρεψε να έχει κόσμος στα εκτός έδρας παιχνίδια στείλαμε και στους 3 αντιπάλους μας επιστολή. Ήδη η Ταλίν μας απάντησε θετικά και κάναμε και συνεννοήσεις με την Παρτίζαν. Στο Βέλγιο από την πρώτη στιγμή δεν έχουμε απάντηση. Προσπαθήσαμε απευθείας να επικοινωνήσουμε με το Βέλγικο κράτος όπως πήγαν οι φίλοι της Παρι αλλά περιμένουμε γραπτώς την απάντηση του κράτους που να λέει ότι επιτρέπεται η είσοδος στην χώρα. Θα έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο. Έχουμε επικοινωνία και μόλις έχουμε την απάντηση θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες»

Για τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας: «Υπάρχουν τρεις μέρες να καθαρίσει το μυαλό από την αναμέτρηση της Πέμπτης. Ο Εθνικός ξεκίνησε με 2 ήττες αλλά δεν έχουμε το περιθώριο να υποτιμήσουμε καμία ομάδα. Θέλουμε τη νίκη, όμως δεν κερδίζει κανείς χωρίς να παίξει καλά. Θέλουμε διάθεση και συγκέντρωση αλλά και πάθος για να κερδίσουμε. Σεβόμαστε την ομάδα του Εθνικού αλλά μοναδικός στόχος είναι η νίκη». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο