Θετικό το πρόσημο στο "καλημέρα" των ομίλων!

Θετική πρεμιέρα και παρουσία της Ομόνοιας στο στάδιο Αλμάτι στον πρώτο αγώνα των ομίλων του Conference League με αντίπαλο την Καϊράτ. Ένα παιχνίδι που βάση της εξέλιξης που είχε ήταν στα μέτρα της Ομόνοιας, μπορούσε και για το τρίποντο, όμως το θετικό απ' όλα ήταν ότι πήρε ένα σημαντικό βαθμό για τον όμιλο, εκτός έδρας.

Τα πρώτα χρήματα σε αυτή τη διοργάνωση είναι γεγονός (166 χιλιάδες), ενώ τ’ ότι κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του ο Φαμπιάνο είναι ακόμη ένα συν, μετά τα όσα προηγήθηκαν στο ντέρμπι της ΑΕΚ Αρένας.

Ο Μπεργκ σήμερα άφησε στον πάγκο εντεκαδάτους ποδοσφαιριστές όπως οι Σέχου – Λοίζου, δίνοντας τους έτσι ανάσες για τον δύσκολο μαραθώνιο στις εγχώριες διοργανώσεις, όμως και αυτοί που κλήθηκαν να πάρουν φανέλα βασικού (Ψάλτης, Γιούστε) δεν τα πήγαν και άσχημα. Το επόμενο βήμα ώστε να κερδηθούν αυτά του είδους παιχνίδια, είναι να σκοράρει κάτι τ’ οποίο σχολίασε και ο Νορβηγός τεχνικός. Η Καιράτ έδειξε ότι δεν είναι ομάδα φόβητρο και μόνο από αυτό θα έπρεπε να υπάρχει μία μικρή απογοήτευση, αφού οι 3 βαθμοί με περισσότερη ευστοχία, ήταν κάτι παραπάνω από εφτικοί.

Αυτό το παιχνίδι αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση στο ‘πράσινο’ στρατόπεδο και μία μικρή ικανοποίηση. Ικανοποίηση γιατί η Ομόνοια προερχόταν από την ήττα σε ντέρμπι με την ΑΕΚ, σε μία βραδιά που δεν ήταν και στα καλύτερα της, επιστρέφοντας απόψε στα θετικά αποτελέσματα και εμφανίσεις, όπως μας είχε συνηθίσει.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο