"Πέραν των 10.000 σήμερα στο ΓΣΠ..."

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον πρώην πρόεδρο του σωματείου της Ομόνοιας, Δρ. Λώρης Κυριάκου, ενόψει της σημερινής επαναληπτικής αναμέτρησης με τη Ντιναμό αλλά και τα σχέδια του Παπασταύρου για το ιδιόκτητο γήπεδο.

Απόσπασμα των δηλώσεων του στο Super Sport FM:

Για το παιχνίδι με την Ντιναμό: «Πολύ δύσκολη η σημερινή αποστολή, αρχικά γιατί πρέπει να ανατρέψουμε το 2-0 του πρώτου αγώνα, δεύτερον έχουμε απέναντί μας μία πολύ ποιοτική ομάδα αν δούμε τα στατιστικά της, αλλά και το γεγονός πως πέρσι πέταξε έξω την Τότεναμ του Μουρίνιο. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το ξέρουμε, όμως δεν υπάρχει άλλος δρόμος, παρά να προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν. Θα έχουμε και την βοήθεια του κόσμου, πιστεύω πως θα έχουμε πέραν των 10.000 σήμερα στο ΓΣΠ. Ο κόσμος έχει δείξει ότι είναι εκεί, θα δώσει το παρόν του και με την βοήθειά του θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

Για το γηπεδικό: «Οπωσδήποτε μία ομάδα της δυναμικότητας της Ομόνοιας, να πηγαίνει στο Δασάκι να αγωνιστεί, δεν είναι και το πιο ευχάριστο. Όμως, αν ο κος Παπασταύρου έχει αποφασίσει πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο ΓΣΠ με τα σημερινά δεδομένα, εμείς σαν Ομονοιάτες πρέπει να ακολουθούμε την ομάδα».

Για το προπονητικό κέντρο: «Να πούμε ότι ήδη ο κος Παπασταύρου έχει ξεκινήσει μία διαδικασία για να φτιάξουμε το προπονητικό κέντρο στο Ηλίας Πούλλος. Ένα κέντρο που θα αποτελεί στολίδι για την Κύπρο, θα έχει όλες τις ανέσεις για την Ομόνοια, αλλά και από άλλες ομάδες που θα έρχονται από το εξωτερικό. Από εκεί και πέρα, η λύση είναι το ιδιόκτητο γήπεδο. Μία ομάδα με τέτοιο κόσμο, θα πρέπει να έχει το γήπεδό της. Στην συμφωνία που υπάρχει με τον κο Παπασταύρου, υπάρχει θέμα ιδιόκτητου γηπέδου».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο