«Όχι» της Σασουόλο στη Γιουβέντους για Λοκατέλι, στο κόλπο και η Άρσεναλ

Η Γιουβέντους απέσπασε αρνητική απάντηση από την Σασουόλο για την απόκτηση του Μάνουελ Λοκατέλι. Οι «Νεροβέρντι» μιλούν και με την Άρσεναλ.

Ο Μάνουελ Λοκατέλι έχει ανεβάσει δραματικά την απόδοσή του από τότε που μεταγράφηκε στην Σασουόλο από την Μίλαν. Το επιστέγασμα της αγωνιστικής «άνθισής» του ήρθε στο Euro 2020 με την φανέλα της «Σκουάντρα Ατζούρα», όπου αποτέλεσε κομβικό παίκτη για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην πορεία της εθνικής Ιταλίας προς την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Η Γιουβέντους δεν έμεινε ασυγκίνητη από τις επιδόσεις του 23χρονου διεθνή και τον έχει ψηλά στην μεταγραφική της λίστα. Απ' ότι φαίνεται όμως η Σασουόλο δεν θα πέσει αμαχητί και δεν θα παραχωρήσει εύκολα τον Λοκατέλι.

Ο κύκλος των επαφών μεταξύ των δύο πλευρών έχει ανοίξει με την «Βέκια Σινιόρα» να καταθέτει πρόταση δανεισμού δύο χρόνων και υποχρεωτική αγορά με 30 εκατ. ευρώ. Η Σασουόλο απάντησε αρνητικά στην πρόταση και φαίνεται να προτιμάει πώληση του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 40 εκατ. ευρώ.

Οι «Νεροβέρντι» θέλουν να κάνουν «cash-in» για τον Λοκατέλι, καθώς είναι από τα πιο hot ονόματα παικτών στην αγορά. Την περίπτωσή του βλέπει με «καλό μάτι» και η Άρσεναλ, η οποία θέλει να ενισχύσει την μεσαία γραμμή της.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο