Όπως όλα δείχνουν ανοίγει αύριο και επίσημα η νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τον αγώνα του σούπερ καπ ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ομόνοια και την κυπελλούχο ομάδα της Ανόρθωσης.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00 στο ΓΣΠ ο οποίος εκτός από τον τίτλο του σούπερ καπ θα δώσει την ευκαιρία και στους δυο προπονητές να δουν σε πια κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες τους ενόψει Ευρωπαϊκών αγώνων.
22η συμμετοχή για την Ομόνοια η 13η για την Ανόρθωση.
Πρώτη στις κατακτήσεις η Ομόνοια με 16 και ακολουθεί ο ΑΠΟΕΛ με 14. Στην 3η θέση η ομάδα της Αμμοχώστου με 6. Με 4 κατακτήσεις ακολουθεί η ΑΕΛ και με 3 Απόλλωνας και Τσετίν Καγία.
Με μια κατάκτηση έχουμε ΑΕΚ, ΕΠΑ, Ερμής, Νέας Σαλαμίνα και Ολυμπιακός. Σε αγώνα σούπερ καπ αγωνίστηκαν ΕΝΠ, Πεζοπορικός και ΑΠΟΠ χωρίς όμως να το κατακτήσουν.



































