Στο κόλπο για Σάλαϊ και η Νάπολι, στο τραπέζι το ενδεχόμενο ανταλλαγής!

Ένας «μνηστήρας» σβήστηκε, ένας άλλος ενεγράφη στη λίστα για την απόκτηση του Ατίλα Σάλαϊ από τη Φενέρμπαχτσε!

Ο 23χρονος στόπερ ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο μέσα από την παρουσία και τις εμφανίσεις του στην τελική φάση του τρέχοντος Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ο τουρκικός σύλλογος ετοιμάζεται να το εξαργυρώσει με την πώλησή του έναντι αποζημίωσης πολλαπλάσιας εκείνης που κατέβαλε τον Ιανουάριο στον Απόλλωνα για την αγορά του (€2.000.000).

Σύμφωνα με το calciomercato, στο κόλπο για τον Ούγγρο διεθνή έχει μπει και η Νάπολι, η οποία παρακολουθεί στενά τον ποδοσφαιριστή και ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Η Φενέρμπαχτσε απέρριψε πρόσφατα την ύψους €12.000.000 προσφορά της Γουέστ Χαμ αποδεικνύοντας ότι δεν συζητά παραχώρηση του Σάλαϊ έναντι ποσού μικρότερου των 20 εκατ., ωστόσο οι Ιταλοί αισιοδοξούν ότι έχουν έναν άσο στο μανίκι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει τοπική εφημερίδα, οι Τούρκοι είναι στο ψάξιμο για αντικαταστάτη του Νόβακ στο αριστερό άκρο της άμυνάς τους και οι «παρτενοπέι» θα μπορούσαν ίσως να τους δελεάσουν προσφέροντάς τους τον Μάριο Ρουί ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Σάλαϊ.

Υπενθυμίζεται πως ο Απόλλωνας διατηρεί ποσοστό 15% επί πιθανής μεταπώλησης του παίκτη και, αν αυτός πωληθεί όντως για ποσό άνω των 20 εκατ., τότε ο λεμεσιανός σύλλογος θα εισπράξει περισσότερα απ' όσα τον είχε πωλήσει τον Ιανουάριο στη Φενέρ (δύο εκατ. ευρώ).

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο