Για το ιδανικό ποδαρικό

Έστω κι αν δεν έκλεισε με τον ιδανικό τρόπο, ο παλιός ο χρόνος (ή τουλάχιστον το κομμάτι του που αφορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο) ήταν, συνολικά, ένα όμορφο έτος για την ομάδα. Πλέον, έχοντας περάσει το κατώφλι του νέου έτους, η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να συνεχίσει να βαδίζει στον δρόμο που χάραξε το 2018, κάνοντας αρχή με το τρίποντο απέναντι στην Πάφο.

Το έργο της δεν προμηνύεται εύκολο. Η αντίπαλος είναι σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία, τρέχοντας ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Κι όχι κόντρα σ’ όποιον κι όποιον, αλλά με αντιπάλους τις ΑΕΚ (δις), Ανόρθωση και Απόλλωνα. Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι τα γενικότερα πεπραγμένα της κόντρα στους μεγάλους, απέναντι στους οποίους έχει μαζέψει τους 11 από τους 14 βαθμούς της.

Η ΑΕΛ επιδιώκει να γίνει η μοναδική από τους μεγάλους του κυπριακού πρωταθλήματος που θα κερδίσει δις τους Παφίτες, επιστρέφοντας στον ίσιο δρόμο μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Ανόρθωση. Η προσπάθειά της για να φέρει εις πέρας την αποστολή της αναμένεται να γίνει από τους Νιλς Τεϊξέιρα, Λαφράνς, Ντόσα Τζούνιορ και Γουίλερ στην τετράδα της οπισθοφυλακής, τους Ζντραβκόβσκι, Αντάμοβιτς και Ντα Σίλβα στη μεσαία γραμμή, τους Μακρή και Αβραάμ στα άκρα της επίθεσης και τον Χουράδο στην κορυφή. Στο τέρμα ο Βοζίνια εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο, ενώ μια θέση στο κέντρο της άμυνας, στον άξονα και στα «φτερά» αντίστοιχα διεκδικούν επίσης οι Αντρέ Τεϊσέιρα, Λεάντρο Σίλβα και Μαρκόσκι.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο