Ανόρθωση: Περί υπομονής ο λόγος

Κάνοντας πριν λίγο καιρό –μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου- τον απολογισμό των δύο χρόνων στην προεδρία της Ανόρθωσης, ο Ευγένιος Χαμπουλάς… αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε, όταν ανέλαβε καθήκοντα και κάποιος φίλαθλος της ομάδας του έκανε δώρο την εικόνα της Αγίας Υπομονής! Έτσι και τώρα στη νέα προσπάθεια που γίνεται για να φτιαχτεί σχεδόν μια νέα ομάδα, θα χρειαστεί (μεγάλη) υπομονή…  

«Τα αγαθά και επιτυχίες έρχονται με συνεργασία, σκληρή δουλειά και υπομονή στα δύσκολα» ήταν το μήνυμα που έστειλε τότε ο κ. Χαμπουλάς και ταιριάζει γάντι στη σημερινή πραγματικότητα της Ανόρθωσης στο μεταγραφικό παζάρι. Η «Κυρία» θα χρειαστεί σημαντική ενίσχυση σ’ όλες τις γραμμές και το γνωρίζει πολύ καλά ο Κετσπάγια. Σε καμία περίπτωση δεν πανικοβλήθηκε από τις αποχωρήσεις των Κβιλιτάϊα και Οκριασβίλι … και πιθανώς και του Νταουσβίλι. Ο προπονητής των κυπελλούχων ξέρει τι θέλει και πώς να μπολιάσει την ομάδα του με ποιότητα και εμπειρία και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται.

Το πλάνο ενίσχυσης βρίσκεται επί χάρτου, η διοίκηση είναι δίπλα του και πλέον μπαίνει και η Ανόρθωση στην τελική ευθεία για ενίσχυση. Ο Κετσπάγια θέλει να αποφύγει τα μεγάλα ρίσκα, έχοντας οδηγό το παρελθόν, ώστε οι προσθήκες που θα γίνουν να έρθουν και να δέσουν με την ομάδα και την αγωνιστική της φιλοσοφία. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο