Αναζητούνται… 56 + 9 γκολ

Στην ποδοσφαιρική χρονιά που ολοκληρώθηκε, υπήρχαν ομάδες που εντυπωσίασαν με τις επιθετικές τους αρετές.

Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες και φυσικά πρωταγωνίστησαν στον πίνακα των σκόρερ. Από αυτούς είτε έχουν αλλάξει ποδοσφαιρικό στρατόπεδο, είτε αποχώρησαν από το νησί είτε θα αργήσουν να επιστρέψουν ξανά στην δράση.

Συγκεκριμένα από τις ομάδες που αγωνιζόταν στην χρονιά που ολοκληρώθηκε θα απουσιάσουν τουλάχιστον πέντε σέντερ φορ σε ότι αφορά το σκοράρισμα με τους προπονητές των ομάδων αυτών να αναζητούν τα 56 συνολικά τέρματα που σημείωσαν.

Ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ αναζητεί τα 14 τέρματα του Μαε. Σαφώς η ομάδα της Λεμεσού έχει επωφεληθεί οικονομικά από την πώληση του αλλά ο αντικαταστάτης του θα έχει μεγάλο μέτρο σύγκρισης.

Από την Ανόρθωση θα απουσιάσουν τουλάχιστον 18 τέρματα. Τα 14 του Κβιλιτάια και τα 4 του Μανιά. Αν προσθέσει κάποιος και τα 9 του Οκριασβίλι, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι επιλογές του  Τιμούρ Κετσπάγια για τους αντικαταστάτες του πρέπει να είναι παρόμοια.

Από τον Απόλλωνα θα απουσιάσουν τουλάχιστον για το πρώτο στάδιο του πρωταθλήματος συνολικά 24 τέρματα. Συγκεκριμένα ο Ντικινι ο οποίος πέρσι σημείωσε 17 τέρματα λόγω τραυματισμού θα καθυστερήσει να επιστρέψει. Αποχαιρέτησε τον Απόλλωνα και ο Μπένσοπ ο οποίος σημείωσε ακόμα 7 τέρματα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο