Ο Κούπερ νέος ομοσπονδιακός προπονητής του Κονγκό

Ο 65χρονος Αργεντινός πρώην προπονητής του Άρη (2009-2011), Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής Κονγκό με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2022. 

Εποχή Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην εθνική Κονγκό. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας ανακοίνωσε την πρόσληψη του 65χρονου Αργεντινού προπονητή, ο οποίος πέρασε από τον πάγκο του Άρη τη διετία (2009-2011). 

Στόχος του «καμπεσόν» βάσει του συμβολαίου που υπέγραψαν οι δύο πλευρές να οδηγήσει την ομάδα στην τελική φάση του Μουντιάλ 2022. Ο Κούμαν ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Ουρακάν και στη συνέχεια καθοδήγησε τις Λανούς, Μαγιόρκα, Βαλένθια, Ίντερ, Μπέτις, Πάρμα, εθνική Γεωργίας, Ράθινγκ Σανταντέρ, Ορντουσπόρ (Τουρκία), Αλ Ουάσλ (ΗΑΕ), εθνική Αιγύπτου και εθνική Ουζμπεκιστάν.

Με τη Λανούς κατέκτησε το COPA Conmebol (1996), με τη Μαγιόρκα το ισπανικό Super Cup (1998), όπως και με τη Βαλένθια την επόμενη χρονιά. Φυσικά τον συντροφεύει και η «κατάρα» των τελικών. Έχει χάσει το Copa del Rey (με τη Μαγιόρκα κόντρα στην Μπαρτσελόνα), το Κύπελλο Κυπελλούχων (το 1999 με τη Μαγιόρκα κόντρα στη Λάτσιο), δύο διαδοχικά Champions League (2000 και 2001 με τη Βαλένθια κόντρα σε Ρεάλ και Μπάγερν), το Κύπελλο Ελλάδας (το 2010 με τον Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό), το Κύπελλο Εθνών Αφρικής (το 2017 με την Αίγυπτο κόντρα στο Καμερούν). 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο