"Δεν πανηγυρίζουμε τις ισοπαλίες αλλά μας αφήνει ικανοποιημένους η εικόνα της Εθνικής μας"

Για την ισοπαλία κόντρα στην Σλοβακία την Τετάρτη τον αγώνα που ακολουθεί αύριο με την Κροατία και όχι μόνο μίλησε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου της ΚΟΠ Κωνσταντίνος Σιαμπουλής. 

Τι δήλωσε: 

«Μπορούσαμε με τις ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου να σκοράρουμε. Μπορούσαμε όμως να τα χάσουμε όλα. Είδαμε μια Εθνική κοντά σ’ αυτό που θέλουμε να βλέπουμε. Πάθος, θέληση, τακτική που σου δίνει το δικαίωνα να φτάσεις στο στόχο σου. Η αντίπαλος δεν μας έκανε πολλές φάσεις για γκολ. Ο βαθμός είναι καλό ξεκίνημα. Δεν πανηγυρίζουμε τις ισοπαλίες αλλά μας αφήνει ικανοποιημένους η εικόνα που είχε η Εθνική. Κρατούμε τα στοιχεία αυτά και συνεχίζουμε». 

«Με ένα νέο προπονητή με μόλις δυο προπονήσεις. Ήταν έτοιμη η ομάδας και αυτό ήταν σημαντικό. Ήταν έτοιμη και διαβασμένη». 

«Ο Κωστένογλου είχε μελετήσει αρκετά την Σλοβακία. Ήταν μια ομαδική συνολική δουλειά η εικόνα της Εθνική μας. Προσπάθεια, οργάνωση προσήλωση και θεωρούμε πως είναι η αρχή για καλύτερες μέρες». 

Για τον αγώνα με την Κροατία: «Είναι μια ομάδα η οποία προέρχεται από ήττα. Ηττήθηκαν από τους Σλοβένους αλλά παραμένουν το φαβορί για τον όμιλο. Ήταν μια αποτυχία για την Κροατία. Δεν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα και θα θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Θα δούμε την δική μας ομάδα να δούμε πως θα προετοιμαστούμε, με μόλις μια προπόνηση. Θα δούμε πως θα προσαρμόσει τα πλάνα του ο προπονητής μας». 

«Το καλό είναι πως όλα τα παιδιά είναι μια χαρά χωρίς προβλήματα και είναι στην διάθεση του προπονητή τους. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Σοβαρότητα, χαμηλοί τόνοι να μην πετάμε στα σύννεφα και ελπίζω να είμαστε σοφότεροι αυτή την φορά και να έχουμε να λέμε θετικά σχόλια μετά την αυριανή συνάντηση» 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο