Ο ΑΠΟΕΛ για την πρωτιά, η Καρμιώτισσα για να ελπίζει

Η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της β’ φάσης πέφτει το βράδυ της Δευτέρας στο ΓΣΠ, με τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα. Οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικό βαθμολογικό κίνητρο. Η ομάδα της Λευκωσίας για να ανέβει στην πρώτη θέση του β’ γκρουπ και η αντίστοιχη των Πολεμιδιών για να ελπίζει σε παραμονή.

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να κερδίσει για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο την Καρμιώτισσα. Οι γαλαζοκίτρινοι ηττήθηκαν μια φορά και την άλλη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εξήλθαν ισόπαλοι 2-2 στο ΓΣΠ.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τον επαναληπτικό κυπέλλου με την Ομόνοια προκειμένου να δώσει χρόνο και σε άλλους ποδοσφαιριστές και να τους κρατήσει όλους σε εγρήγορση.

Από την άλλη η Καρμιώτισσα που σε κάθε παιχνίδι παίζει τελικό βρίσκεται σε δυσμενέστατη θέση. Η ομάδα των Πολεμιδιών βλέπει την πλάτη όλων των αντιπάλων της και βρίσκεται στο -11 από τη ζώνη που δίνει το εισιτήριο για την παραμονή.

Οι πιθανότητες είναι πολύ μειωμένες για την Καρμιώτισσα, ωστόσο έδειξε ότι θα παλέψει όλα τα παιχνίδια και θα κυνηγήσει το ποδοσφαιρικό... θαύμα. Σήμερα το έργο της είναι πολύ δύσκολο, αλλά επικρατεί αισιοδοξία, η οποία πηγάζει από τα δυο θετικά αποτελέσματα κόντρα στο μεγάλο αντίπαλο της στη φετινή περίοδο.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο