"Από το 2019 το καταγγείλαμε, ενάμιση χρόνο μετά κανένα αποτέλεσμα"

Πρωινή ανάρτηση από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ Σπύρο Νεοφυτίδη σχετικά με την παρένοχληση αλλά και την ανισότητα των δύο φύλων. 

Η ανάρτηση του: 

"Από το 2019, μέσα από την κίνηση της Εθνικής Γυναικών έχουμε καταγγείλει τόσο στην Βουλη των αντιπροσώπων όσο και στον ΚΟΑ το πρόβλημα εκφοβισμού, παρενόχληση αλλά και ανισότητας των φύλων. Ενάμιση χρόνο μετά κανένα αποτέλεσμα, ακόμη προσπαθούμε να πεισουμε για θέσπιση κανονισμών και νομοθεσίας που θα διασφαλίζει τα ίσα δικαιώματα, τις ισες παροχές και την ασφάλεια στον χωροτου αθλητισμού. Προέκυψαν και οι καταγγελίες της Αντρης Ελευθερίου ένα χρόνο μετά  και ακόμη θα λάβουν μέτρα. 

Ελπίζω να μην κουκουλωθουν και αυτά ως συνήθως. Εμείς στον ΠΑΣΠ με την στήριξη των μελων μας ,γυναίκες και άνδρες και την στήριξη της FIFPRO θα συνεχίσουμε τον αγώνα αυτό μέχρι να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει να είναι.Στο κατω κατω Ευρωπαϊκή χώρα δεν είμαστε, οφείλουμε να τηρούμε και τις νομοθεσίες αλλά και τις συστάσεις της Ευρώπης σε όλα τα επίπεδα, όχι όπου συμφέρει κάποιους μόνον!!!!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο