Ο Ρόμενταλ δίνει... σκορ για Ολυμπιακό και Αϊντχόφεν

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της Αϊντχόφεν, Ντένις Ρόμενταλ, μίλησε για την αυριανή (18/2) αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο των «32» του Europa League προβλέποντας νίκη της ολλανδικής ομάδας.

O παλαίμαχος εξτρέμ φόρεσε τη φανέλα της Αϊντχόφεν για εφτά χρόνια (1997-2004), ενώ στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε την αγωνιστική περίοδο 2010/11. Ο Ντένις Ρόμενταλ αναφέρθηκε στη δυναμική του πρωταθλητών Ελλάδας, ωστόσο υποστήριξε πως η PSV Αϊντχόφεν είναι σε θέση να κερδίσει αύριο.

«Η Αϊντχόφεν είναι δυνατή ομάδα, είτε χάνει, είτε κερδίζει. Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές πλέον. Νομίζω πως και ο Ολυμπιακός θα παίξει καλά, αλλά πιστεύω πως η Αϊντχόφεν θα νικήσει με 2-1», σημείωσε ο Ρόμενταλ.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει πάντα επιθετικά. Φυσικά είναι μια μεγάλη ομάδα που το δείχνει και στο γήπεδο. Τα τελευταία 20χρόνια μόνο τέσσερις φορές δεν έχει πάρει το πρωτάθλημα. Μπορεί να συγκριθεί με τις κορυφαίες ομάδες της Ολλανδίας», τόνισε ο παλαίμαχος διεθνής προσθέτοντας:

«Το γήπεδο θα είναι άδειο, αλλά δεν σημαίνει πως η Αϊντχόφεν δεν πρέπει να είναι προσεκτική με το ελληνικό πάθος. Το ποδόσφαιρο είναι πόλεμος εκεί. Και στο πρώτο μου ματς με τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο, λόγω κάποιας τιμωρίας. Αλλά ένιωθες το γήπεδο να… βράζει. Υπήρξαν 20.000 έξω από αυτό. Τα πιο τρελά πράγματα συμβαίνουν εκεί. Υπάρχει πολύ συναίσθημα».

Πηγή κειμένου: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο