Και το σερί στο Τσίρειο καλά... κρατεί!

Μέχρι το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης στο Τσίρειο, βλέπαμε μία ΑΕΛ που έκανε το χειρότερο της 30λεπτο για φέτος... Βέβαια υπήρχε εξήγηση, αφού το γρήγορο γκολ από τη Δόξα, αποσυντόνισε τη λεμεσιανή ομάδα, άλλαξε το πλάνο της και κάθε προσπάθεια της να φτάσει στην εστία του Σισκόφσκι έπεφτε στο... κενό. 

Ένα κερδισμένο πέναλτι όμως του Τόρες ήταν αρκετό για να επιστρέψει η ΑΕΛ στην κανονικότητα της, αφού η ισοφάριση της έλυσε κάπως τα πόδια. Η επιτυχία σήμερα για τους "γαλαζοκίτρινους" του Κέρκεζ ήταν ότι με ψυχραιμία κατάφερε να φέρει την ανατροπή πριν οδηγηθούν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα με καθοριστικό γκολ του Μαέ. 

Το σημερινό τρίποντο ήταν σημαντικό από κάθε άποψη, αφού η ΑΕΛ μετά την ισοπαλία με Ομόνοια και την απρόσμενη ήττα από την Ένωση, απέφυγε για τρίτο σερί παιχνίδι στο να έχει απώλειες, κάτι που φυσικά θα έριχνε και τη ψυχολογία της ομάδας. Όχι μόνο δεν ήρθε αυτό, αλλά η ΑΕΛ μείωσε στο -2 από την κορυφή, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο που τρέχει φέτος στο Τσίρειο στάδιο.

Τα εντός έδρας παιχνίδια φέτος για την ΑΕΛ έδωσαν άλλο αέρα στην ομάδα, ο Βόσνιος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να συνεχιστεί αυτό το σερί και στα υπόλοιπα τρία που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας με ΑΠΟΕΛ, Πάφο και Απόλλωνα, ώστε να κάνει είσοδο στα πλέι – οφ, έχοντας το πάνω χέρι εντός έδρας. 

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΛ, στο "Αμμόχωστος" με αντίπαλο τον Ερμή για την 22η αγωνιστική. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο