Αυτό μόνο του έλειπε…

Όση μετριοπάθεια κι αν επιδείξει κάποιος, δύσκολα μπορεί να διαφωνήσει ότι το 2020 κύλησε άκρως στραβά κι ανάποδα για τον ΑΠΟΕΛ.

Αποτυγχάνοντας σε δύο μεταγραφικές περιόδους (χειμερινή και θερινή) να στελεχώσουν το ρόστερ τους ενισχύοντας την ποιότητά του οι «γαλαζοκίτρινοι» απεμπόλησαν τα εγχώρια πρωτεία, έμειναν εκτός ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και… καταποντίστηκαν στο πρωτάθλημα, στο οποίο δίνουν μάχη για την είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Τα απανωτά κρούσματα κορωνοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα ήρθαν ως κορωνίδα όλων των δεινών που έπληξαν το τελευταίο 12μηνο το σύλλογο, ο οποίος το τελευταίο που χρειαζόταν λίγο πριν το «ηλιοβασίλεμα» του 2020 ήταν (ακόμη) ένα επίσημο παιχνίδι.

Απέναντι στην Καρμιώτισσα, η οποία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε αποσπάσει 2-2 στο ΓΣΠ, η ομάδα του Μικ ΜακΚάρθι θα παραταχθεί με μια… πειραματική ενδεκάδα, απαρτιζόμενη απ’ όσους δεν χτυπήθηκαν ή ανέρρωσαν από τον κορωνοϊό.

Η νίκη είναι εκ των ων ουκ άνευ για να παραμείνει η ομάδα σε τροχιά… εξάδας, ωστόσο η μέχρι στιγμής εικόνα της σε συνδυασμό με τη λειψανδρία και την αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων λόγω covid-19 «εκτοξεύουν» τον συντελεστή δυσκολίας της αποστολής.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο