Νέα επιτροπή – Οκ τα γήπεδα

Λήξαν θεωρείται ο μίνι – συναγερμός που δημιουργήθηκε με την ανανέωση των πιστοποιητικών ασφάλειας σε πέντε στάδια. Η θητεία της επιτροπής αδειοδότησης σταδίων είχε ολοκληρωθεί στις 9 Νοεμβρίου και από τότε η επιτροπή δεν λειτουργούσε με κίνδυνο να δημιουργηθεί μέγα θέμα με πέντε αθλητικούς χώρους.

Συγκεκριμένα αύριο λήγει το πιστοποιητικό ασφάλειας του Αντ.Παπαδόπουλος και του Αμμόχωστος. Ανόρθωση και Ν.Σαλαμίνα έχουν προχωρήσει σε όλα εκείνα τα βελτιωτικά έργα που χρειαζόταν και απλώς ανέμεναν την ανανέωση του πιστοποιητικού. Χωρίς επιτροπή όμως αυτό δεν μπορούσε να γίνει με την Αστυνομία να δηλώνει ότι δεν αστυνομεύει τους αγώνες.

Ωστόσο σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, εξέτασε το θέμα και επαναδιόρισε στην επιτροπή τα μέλη που η θητεία τους ολοκληρώθηκε στις 9 Νοεμβρίου. Αύριο κιόλας η Αρχή Αδειοδότησης Σταδιών θα εξετάσει τις εκθέσεις των πολιτικών μηχανικών και αναμένεται πως θα ανανεώσει τα πιστοποιητικά ασφάλειας του Αντ. Παπαδόπουλος και του Αμμόχωστος αλλά και των Δασάκι, Μακάρειο Στάδιο και ΓΣΖ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο