Η δεύτερη ευκαιρία κρύβει πολλαπλά οφέλη

Η ομάδα, που στέρησε την περασμένη εβδομάδα την κορυφή από την Ανόρθωση, έρχεται να της δώσει μια νέα ευκαιρία. Η Καρμιώτισσα εφραξε το δρόμο την στην «Κυρία», όμως, λίγες ημέρες μετά προκάλεσε μεγαλύτερη ζημιά στον Απόλλωνα. Τον κέρδισε και έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία στην ομάδα της Αμμοχώστου να περάσει μόνη στην κορυφή. Φτάνει να την αξιοποιήσει.

Η Ανόρθωση θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και σε περίπτωση που κερδίσει θα έχει πολλαπλά οφέλη. Ψυχολογικά και βαθμολογικά. Κατ' αρχάς θα επιστρέψει στις νίκες και θα πάει με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Επιπρόσθετα θα ανοίξει τη διαφορά από τις ομάδες που την ακολουθούν. Θα περάσει στο +3 από τον Απόλλωνα και δεν θα αγχώνεται καθόλου για το επιπλέον παιχνίδι που έχει στο χέρι ο αντίπαλος με την Ομόνοια. Θα πάει στο +5 από την ΑΕΛ, στο +8 από την ΑΕΚ και στο +13 από τον ΑΠΟΕΛ. Για την Ομόνοια θα περιμένει το αποτέλεσμα της.

Τα πιο πάνω καθιστούν τη νίκη επιτακτική ανάγκη για την ομάδα της Αμμοχώστου. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε το μέγεθος, την ποιότητα και την εμπειρία του αντιπάλου. Ωστόσο η καλή Ανόρθωση μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έχει το πάνω χέρι.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο