Αποδεκατισμένη στο ντέρμπι με τη Μίλαν η Ίντερ

Δύσκολη εβδομάδα για την Ιντερ και τον Αντόνιο Κόντε, καθώς ο Ιταλός τεχνικός καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο ντέρμπι με τη Μίλαν το επόμενο Σάββατο (17/10, 19:00), έχοντας ήδη αρκετές απουσίες βασικών παικτών.

Η Ίντερ έφτασε τα έξι κρούσματα αφού στους Μίλαν Σκρίνιαρ, Αλεσάντρο Μπαστόνι, Ρομπέρτο Γκαλιαρντίνι, Ράτζα Ναϊνγκολάν, Αντρέι Ράντου, προστέθηκε και ο αμυντικός Άσλεϊ Γιανγκ. Ετσι, οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν θα είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο σπουδαίο ντέρμπι του Μιλάνου.

Πέρα από αυτό όμως, σύμφωνα με το Sky Sport, οι περισσότεροι παίκτες των «νερατζούρι» οι οποίοι είναι σε υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, θα επιστρέψουν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την Πέμπτη (15/10) και θα υποβληθούν σε νέες εξετάσεις ανίχνευσης Covid-19.

Εάν τα αποτελέσματα τους βγουν αρνητικά, τότε ο Κόντε θα έχει μόνο μία προπόνηση στη διάθεσή του, αυτή της Παρασκευής, για να προετοιμάσει την ομάδα για το ντέρμπι με τη Μίλαν.

Μάλιστα, δημιουργήθηκε ένα ασφαλές περιβάλλον, μία αντίστοιχη «φούσκα» δηλαδή, στο προπονητικό κέντρο με παίκτες οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα κορονοϊού αλλά και που δεν έχουν συμμετάσχει στις εθνικές τους ομάδες. Αυτοί προπονούνται διατηρώντας μια απόσταση ασφαλείας και προς το παρόν είναι μόνο τέσσερις: Οι Αντρέα Ρανόκια, Σαμίρ Χαντάνοβιτς, Ντανιέλε Παντέλι και Ματέο Ντάρμιαν.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο