Μισή ντουζίνα εξτρέμ στη Μίντγιλαντ! Τι σημαίνει αυτό για τον Ακιντόλα;

Την επιστροφή ενός... δικού της παιδιού σφράγισε το Σάββατο η Μίντγιλαντ! Ο δανέζικος σύλλογος έφτασε σε συμφωνία με τη Θέλτα για την επιστροφή του Πιόνε Σίστο έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο 25χρονος άσος από το Νότιο Σουδάν έμαθε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Μίντγιλαντ και αγωνίστηκε μια τριετία στην πρώτη ομάδα, προτού πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι του 2016 στο σύλλογο του Βίγκο έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Τέσσερα χρόνια αργότερα ο Σίστο επιστρέφει στη Μίντγιλαντ, η οποία πλέον έχει στο ρόστερ της έξι καθαρόαιμους εξτρέμ: τους Αουέρ Μαμπίλ, Άντερς Ντρέιερ και Ντέιβιντ Ακιντόλα για δεξιά και τους Πιόνε Σίστο, Μίκαελ Άντερσον και Γκούσταβ Ίσακσεν για τα αριστερά.

Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον του Ακιντόλα στην ομάδα; Ίσως πολλά, ίσως και τίποτε. Όλα εξαρτώνται από τον Μπρίαν Πρίσκε, τον 43χρονο τεχνικό της Μίντγιλαντ, και τις αποφάσεις του. Θα θελήσει να διατηρήσει στο ρόστερ μισή ντουζίνα εξτρέμ; Και αν όχι, ποιους θα κρατήσει και ποιους θα αποδεσμεύσει; Και αν μεταξύ αυτών που επιλεγούν ν' αποχωρήσουν είναι ο Ακιντόλα, πόση αποζημίωση θα αξιώσουν οι Δανοί;

Μόλις απαντηθούν αυτά τα ερώτηματα, θα υπάρχει κι ένα πολύ πιο ξεκάθαρο τοπίο για τις πιθανότητες της Ομόνοιας να έχει στο δυναμικό της τον Ακιντόλα και για την περίοδο 2020/21...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο