Τραυματίστηκε σε προπόνηση motocross ο Μάβερικ Βινιάλες

Ο αναβάτης της Yamaha βρίσκεται στο νοσοκομείο ύστερα από πτώση που είχε με μοτοσικλέτα motocross, όμως δεν αναφέρεται κάποιο σοβαρό πρόβλημα, οπότε η κατάστασή του θα βελτιωθεί σύντομα. 

Το MotoGP θα αργήσει να ξεκινήσει φέτος λόγω κορονοϊού, όμως ο αναβάτης της Yamaha δεν μένει μακριά από μοτοσικλέτες, ούτε από εκείνες του motocross! O Ισπανός κατάφερε να πέσει και να τραυματιστεί κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης motocross, οπότε αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, οι γιατροί δεν εντόπισαν κανένα σπασμένο κόκκαλο και η κατάστασή του είναι σταθερή. Βελτιώνεται συνεχώς και σύντομα θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο, οπότε δεν θα τεθεί κανένα θέμα με την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα. 

Το τελευταίο, έχει αλλάξει εντελώς τις ημερομηνίες του και θα ξεκινήσει από το Μάιο. Ο 25χρονος αναβάτης της Yamaha προπονείται συχνά με χωμάτινες μοτοσικλέτες motocross, όπως και πολλοί άλλοι αστέρες του MotoGP. Στο λογαριασμό της Yamaha στο Twitter, είδαμε μια ανάρτηση με τη φωτογραφία του αναβάτη από το κρεβάτι του νοσοκομείου και την ανακοίνωση: «ο Βινιάλες είχε έναν τραυματισμό κατά τη διάρκεια προπόνησης motocross σήμερα. Έγινε ένα ιατρικό check-up και είναι όλα καλά, δεν έχει σπάσει τίποτα. Θα μείνει στο νοσοκομείο το βράδυ προληπτικά». Περαστικά στον Μάβερικ Βινιάλες και με το καλό πάλι στις πίστες! 

Πηγή: gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο