Απόλυτο ρεκόρ πίστας και pole position για τον Βινιάλες στο Μισάνο!

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Μάβερικ Βινιάλες στην πίστα του Μισάνο την ημέρα των κατατακτήριων δοκιμών, παίρνοντας την pole position και κάνοντας το απόλυτο ρεκόρ πίστας. 

Ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο δείχνει να έχει η Yamaha στο Μισάνο αφού βλέπει τις μοτοσικλέτες της να τα καταφέρνουν περίφημα. Πρώτος και καλύτερος, ο Μάβερικ Βινιάλες, ο οποίος έκανε το απόλυτο ρεκόρ χρόνου και βέβαια, πήρε την pole position. Μπήκε από νωρίς στη διαδικασία για να πετύχει ένα καλό γύρο και στην αρχή, ένιωθε την καυτή ανάσα του Φάμπιο Κουαρταραρό πίσω του, αλλά και του Βαλεντίνο Ρόσι, που αμφότεροι είχαν φτάσει πολύ κοντά του και μάλιστα, τον είχαν ξεπεράσει. Ο Ισπανός στη συνέχεια έκανε κι άλλη προσπάθεια και πέτυχε τον τέλειο γύρο, κάνοντας έναν εντυπωσιακό χρόνο που του χάρισε την πρωτιά.

Η Yamaha σίγουρα χάρηκε πολύ με τα αποτελέσματα. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Φράνκο Μορμπιντέλι και τρίτος, ο Φάμπιο Κουαρταραρό, με την Petronas Yamaha που από του χρόνου θα πάρει τη θέση του Βαλεντίνο Ρόσι στην εργοστασιακή ομάδα. Η Petronas Yamaha δείχνει ότι κάνει εξαιρετική δουλειά αφού καταφέρνει να περάσει σχεδόν όλους τους εργοστασιακούς κατασκευαστές. Τέταρτος ο Βαλεντίνο Ρόσι, που στο Μισάνο δείχνει πάρα πολύ ανταγωνιστικός. Μίλερ, Μπανάια, Ρινς, Μιρ, Ντοβιτσιόζο και Ζαρκό μπήκαν στη δεκάδα, ενώ την κατάταξη του Q2 τη συμπληρώνουν οι δύο KTM, ο Πολ Εσπαργκαρό και ο Μιγκέλ Ολιβέιρα. Δείτε αναλυτικά τη σειρά εκκίνησης για το αυριανό Γκραν Πρι στο Μισάνο, ακριβώς από κάτω. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο