Βαλεντίνο Ρόσι: «Κατά 99% θα πάω στην Petronas το 2021»

Σύμφωνα με τον Βαλεντίνο Ρόσι, η είδηση ότι έχει υπογράψει με την Petronas δεν είναι αληθινή, παραδέχεται όμως ότι το deal με την Petronas έχει σχεδόν κλείσει και ότι το πιθανότερο, είναι να συνεχίσει εκεί. 

Μετά το τέλος της φετινής σεζόν ο Βαλεντίνο Ρόσι θα φύγει από τη Yamaha, για να πάει σε αυτή ο Φάμπιο Κουαρταραρό, το νέο ανερχόμενο ταλέντο της Yamaha που αυτή τη στιγμή τρέχει για την Petronas. Ο «Γιατρός» παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πλέον στα 41 του χρόνια, δεν... ψήνεται ιδιαίτερα να σταματήσει να τρέχει και σκέφτεται αντί να αποσυρθεί, να συνεχίσει στην Petronas! Διάφορα δημοσιεύματα έλεγαν ότι οι υπογραφές ήδη έχουν πέσει και ότι η συμφωνία έκλεισε για την επόμενη χρονιά, ο ίδιος ο Ρόσι όμως, τα διαψεύδει. 

«Πρέπει να δούμε τις λεπτομέρειες, ποιοι θα δουλεύουν για εμένα»
«Η είδηση ότι υπέγραψα συμβόλαιο δεν είναι αληθής. Αλλά είμαστε πολύ κοντά στο να συμβεί αυτό. Θέλω να συνεχίσω το 2021. Ήδη μίλησα με τη Yamaha, αλλά και με την Petronas και έχω ένα πολύ καλό συναίσθημα. Έχουμε κάποιες μικρές λεπτομέρειες να φτιάξουμε, που έχουν να κάνουν κυρίως με την ομάδα και τους ανθρώπους που θα δουλεύουν για εμένα. Αλλά κατά 99% το 2021 θα πάω στην Petronas. Ακόμη κι αν δεν έχω υπογράψει» είπε ο «Γιατρός». 

Στη συνέχεια μίλησε για τις δοκιμές που έκαναν την Τετάρτη, πριν από το πρώτο Γκραν Πρι της χρονιάς και για το πως του φάνηκε ότι είχε να τρέξει τόσους μήνες. «Ήταν αρκετά ενδιαφέρον, δεν μου έχει συμβεί ξανά στη ζωή μου να υπάρξει τόσο μεγάλη περίοδος που να έχω σταματήσει. Να μην οδηγώ μοτοσικλέτα δηλαδή και να μην κάνω κανενός είδους αγώνα. Στην αρχή ήταν λίγο βαρετό, μετά όμως που έμενα στο σπίτι με την οικογένειά μου, τους φίλους μου, την κοπέλα μου, γινόταν όλο και καλύτερο! Ένιωσα πολύ καλά. Ήταν μια ενδιαφέρουσα περίοδος για να σκεφτώ το μέλλον μου, ξέρω ότι αν θέλω να συνεχίσω θα πρέπει να κάνω μια μεγάλη προσπάθεια για να είμαι έτοιμος το 2021. Τελικά όμως, αποφάσισα να το κάνω» είπε. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο