Αγκαλιά με τον τίτλο το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Τεράστια νίκη πέτυχε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επί του Πανεπιστημίου Κύπρου η οποία μπορεί να ισοδυναμεί και με την κατάκτηση του τίτλου λαμβανομένου υπόψιν του μεγέθους του πρωταθλήματος.

Αν και το παιγνίδι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αφού οι ομάδες για 3 περίπου λεπτά δεν κατάφερναν να πετύχουν καλάθι τελικά οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας βρήκαν τον τρόπο και πήραν κεφάλι τόσο στο σκορ όσο και στο παιγνίδι με αποτέλεσμα το Α μέρος να λήξη με 9-18 για τις φιλοξενούμενες.

Η σχετικά μεγάλη διαφορά του Α μέρους αλλά και η εικόνα μέσα στο γήπεδο όπου οι παίκτριες του πανεπιστημίου Κύπρου ήταν εκνευριστικά άστοχες οδήγησε τον δείκτη του σκορ στο +20  (12-31 ) βάζοντας τέλος στις όποιες βλέψεις είχαν για μία μεγάλη ανατροπή απέναντι στις παίκτριες του πανεπιστημίου Λευκωσίας που μπήκαν συνειδητοποιημένες στο γήπεδο αφού ήξεραν καλά πως μία ενδεχόμενη νίκη πιθανόν να ισοδυναμεί και με τον φετινό τίτλο.

Το τελικό 26-40 απλά επιβεβαίωσε την ανωτερότητα των φιλοξενουμένων μέσα στο γήπεδο και δίκαιά πανηγύρισαν ακόμη μία σπουδαία νίκη .

Τα δεκάλεπτα: 5-11  9-12  12-31  26-40
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο