Εισιτήρια διαρκείας ΑΕΚ: «Continuing the legacy» (video)

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/09) η Πετρολίνα ΑΕΚ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου (2019/20). Tο σλόγκαν για τα εισιτήρια διαρκείας είναι το «Continuing the legacy» και συμπεριλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Αναλυτικά: 

Οι δύο κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας:

-Silver: €50 Κανονικό.
-Platinum: €500 (Θέση σε πολυθρόνα που θα βρίσκεται εντός του αγωνιστικού χώρου 3 μέτρα από την πλάγια γραμμή του αγωνιστικού χώρου).

Παιδιά κάτω των 14 ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

Οι κάρτες διαρκείας της Πετρολίνα ΑΕΚ θα πωλούνται από την Μπουτίκ του Σωματείου.

«Η Πετρολίνα ΑΕΚ την φετινή σεζόν καλείται να ανταποκριθεί στην πρόκληση και να συνεχίστει να πρωταγωνιστεί στην Κυπριακή καλαθόσφαιρα χωρίς τον Ανδρέα Λευκαρίτη στην ηγεσία της. Το τι προσέφερε ο Ανδρέας Λευκαρίτης στην ΑΕΚ και στην Κυπριακή καλαθόσφαιρα είναι ευρέως γνωστό και δεν χρειάζεται να αναφερθούμε περαιτέρω σε αυτό. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει ανταγωνιστική και να διεκδικήσει ότι της αναλογεί. Σίγουρα τα δεδομένα φέτος είναι εντελώς διαφορετικά, αλλά θα προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε στην ελίτ της Κυπριακής καλαθόσφαιρας και να πορευτούμε στον δρόμο που χάραξε ο απερχόμενος Πρόεδρος. Σήμερα ανακοινώνουμε την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας καλαθοσφαιρικής περιόδου και καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ και της Λάρνακας να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας. Πολύ σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.», δήλωσε ο πρόεδρος Βασίλης Σελλάς.

«Να ευχαριστήσω τον Βασίλη Σελλά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου για να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Νιώθω ότι επιστρέφω στο σπίτι μου μετά από απουσία πέντε χρόνων. Βρήκα γνώριμα πρόσωπα. Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή να είσαι προπονητής της ΑΕΚ, παρόλο του ότι η αποχώρηση του Ανδρέα Λευκαρίτη είναι μεγάλο πλήγμα. Από την πλευρά μας θα δώσουμε ότι μπορούμε, θα δουλέψουμε σκληρά, αυτό υποσχόμαστε μαζί με όλο το τιμ, έτσι ώστε η ΑΕΚ να μείνει πρωταγωνίστρια όπως είναι τα τελευταία 7 χρόνια και να διεκδικήσουμε και τους τρεις τίτλους (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ). Σε ότι αφορά το ρόστερ καταφέραμε να διατηρήσουμε τον αρχηγό μας Ιάκωβο Παντελή και τον Ανδρέα Σιζόπουλο, παραμένουν επίσης οι νεαροί Κουμής, Μαντοβάνη, Γεωργίου και με την προσθήκη νεαρών Αμερικάνων καλαθοσφαιριστών που θα έχουν κίνητρο να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό σύνολο, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας.», δήλωσε ο προπονητής Νικόλας Παπαδόπουλος.

«Φέτος γίνεται μία καινούργια αρχή, αλλά πάντα με τους ίδιους πρωταγωνιστικούς στόχους. Από την πλευρά των καλαθοσφαιριστών θα ήθελα να καλέσω όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ να ανταποκριθούν σε αυτή την προσπάθεια. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.», δήλωσε ο αρχηγός Ιάκωβος Παντελή.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο