Υπάρχει πιο κάτω από τον πάτο;

Οι εννέα ήττες σε ισάριθμους αγώνες για τις εθνικές μας ομάδες καλαθόσφαιρας στους πρόσφατους ΑΜΚΕ στο Μαυροβούνιο, αναμφίβολα αποτελούν μια μαύρη σελίδα στο άθλημα. Δεν είναι μόνο οι τραγικοί αριθμοί που καταμαρτυρούν κάτι τέτοιο, αλλά η  γενικότερη η εικόνα που παρουσίασαν οι Εθνικές Ανδρών και Γυναικών. 

Ειδικά, στην ομάδα των Ανδρών, είναι λες και έκαναν αγγαρεία, λες και δεν ήθελαν να αγωνιστούν. Λες και με το ζόρι πήγαν στους συγκεκριμένους αγώνες. 

Είναι αλήθεια, ότι προηγήθηκαν πολλά, που ίσως προμήνυαν το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα. Οι ξαφνικές- για πολλούς- αποχωρήσεις των βοηθών προπονητών, Νικόλα Παπαδόπουλου και Νίκου Λαμπρία, λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, που ποτέ δεν αναφέρθηκαν στους λόγους που πήραν αυτή την απόφαση- αλλά και η δεδομένη αποχώρηση του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Λίνου Γαβριήλ, σίγουρα έπαιξαν το δικό τους καθοριστικό ρόλο στο πατατράκ του Μαυροβουνίου.  

Λάθος χειρισμοί, λανθασμένοι σχεδιασμοί μας οδήγησαν στο σημείο που φτάσαμε σήμερα. 

Το ζητούμενο πλέον, είναι η Εθνική Ανδρών να γυρίσει άμεσα σελίδα και άπαντες να δουν την επόμενη ημέρα. Αυτή, που φέρνει τον Αντώνη Κωνσταντινίδη να αναλαμβάνει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής μας ομάδας. Ο έμπειρος κόουτς, έχει δύσκολο έργο. Ωστόσο, επιβάλλεται να οδηγήσει ξανά την Εθνική μας ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών. Γνωρίζουμε το ταβάνι μας και δεν ονειροπολούμε. ‘Όμως επιβάλλεται εκείνοι που αποτελούν μέρος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να τα δίνουν όλα και να ιδρώνουν τη φανέλα. Κάτι που δυστυχώς δεν έγινε στο Μαυροβούνιο. Εκεί πιάσαμε πάτο. Εκτός και εάν υπάρχει ακόμα πιο κάτω από τον πάτο…    
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο